HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.08.2011
23-årig kroat ny doublespiller i VEB

VEB forstærker sig med Zvonimir Durkinjak fra Kroatien. Han er 23 år og doublespecialist. Han ligger nr. 46 på verdensranglisten i mixeddouble og nr. 56 i herredouble.

- Zvonimir skal netop spille mixed- og herredouble på vores hold. Han passer fint ind. Han brænder for det og vil gøre alt for at få succes, vurderer VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Kroatien er kendt som en sportsglad nation, men badminton er dog en lille sportsgren i Zvonimir Durkinjaks hjemland. Ikke desto mindre har den 23-årige spiller fra Zagreb gjort sig positivt bemærket i de internationale turneringer i Europa.

Alene i den forgangne sæson kvalificerede han sig syv gange til semifinalerne, og i Slovenien og Kroatien lykkedes det ham at stryge helt til tops i mixeddouble sammen med Stasa Poznanovic, ligeledes Kroatien. 

- Vi har bemærket, at han markerer sig positivt, og det bliver en spændende spiller at følge i Badmintonligaen, vurderer Peter R. Jensen.

Zvonimir Durkinjak deltager i den kommende uge ved VM i London. Her har VEB fire spillere med. De tre andre er Thomas Laybourn, Eric Pang og Yao Jie.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen