HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook30.08.2011
Peter R. Jensen – ny U15-landstræner

VEB’s sportschef, Peter R. Jensen, kan nu også skrive landstræner på sit visitkort. Peter har overtaget ansvaret for Danmarks bedste U15-spillere. I sidste uge var han i Langenfeld i Tyskland, hvor den torsdag aften stod på landskamp mod tyskerne.

- Det var en  speciel fornemmelse og en rigtig god oplevelse at stå sammen med spillerne og høre nationalsangen. Lige pludselig kunne jeg mærke presset, men vi vandt heldigvis 6-3 for øjnene af 200-300 tilskuere, fortæller Peter R. Jensen.

Hans kendskab til netop U15-årgangen er begrænset. Faktisk nåede han kun at træne spillerne i halvanden time, inden det gik løs i Tyskland. Alligevel blev det resultatmæssigt en succes. I den efterfølgende individuelle turnering var finalerne i mixeddouble, damesingle og herredouble rent danske. Det lykkedes desuden at vinde sølv i damedouble, mens de danske herresingle skuffende tabte i kvartfinalerne.

Årets store internationale mål for U15-spillerne er det uofficielle EM i februar i Berlin.

Peter R. Jensen er ansat til at følge spillerne i 40-50 dage i løbet af sæsonen. Allerede i de to kommende weekender uger går turen til Sjælland og Malmö, hvor der spilles to store turneringer.

- Jeg skal hjælpe spillerne alt det, jeg kan, og så er det vigtigt med en ordentlig kontakt til deres klubtrænere, mener Peter, der ser det som en anerkendelse af arbejdet i VEB, at DBF har udpeget ham som ny U15-landstræner.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen