HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.09.2011
VEB's første hjemmesejr i fem forsøg

VEB leverede varen og erobrede alle tre point i sæsonpremieren hjemme mod Lillerød. 4-2 lyste det i Arena Nord, da kampen var forbi. Det var VEB's første hjemmesejr siden 9. november 2010 - i mellemtiden har VEB tabt fire kampe på eget gulv. Det hjælper åbenbart, at vendelboerne i år spiller i grønne trøjer i stedet for sorte!

VEB bragte sig foran 2-0 efter sejre til Peter Mikkelsen og Eric Pang i de to herresingler.

Mikkelsen vandt 21-15, 21-19 over Jesper Andresen i sin VEB-debut. Dejligt at se, hvordan Peter Mikkelsen knyttede næverne og levede med i kampen. Det kan vi lide.

Eric Pang havde uventet problemer mod Thomas Fynbo, som normalt spiller anden herresingle. Først ved 11-10 i tredje sæt rykkede Pang og vandt 21-10, 17-21, 21-14.

Lillerød reducerede til 1-2, men det skete trods alt efter en opløftende indsats af VEB-debutanterne Zvonimir Durkinjak og Nikolaj Overgård. De tabte 19-21, 16-21 til Mikkel Delbo og Mikkel Elbjørn. Også her viste VEB-spillerne en dejlig attitude, hvor stemningen i Arena Nord denne aften nåede sit højdepunkt i slutningen af første sæt, hvor VEB-spillerne havde flere føringer. Det par glæder vi os til at følge.

Yao Jie - aftenens fjerde VEB-debutant - gjorde det til 3-1. Hun vandt en ganske velspillet kamp mod Karina Jørgensen med 21-16, 21-18. Det var vist godt, at den kamp ikke skulle ud i tre sæt, for Yao Jie så lidt træt ud mod slutningen.

De tre matchpoint blev spillet overbevisende i hus, da Lena Frier og Thomas Laybourn besejrede Trine Niemeyer og Jakob Chemnitz med 21-16, 21-6. Fint at se Thomas tilbage på den grønne bane efter sin skadespause og Lena tilbage i VEB-dragten.

Det sluttede med en sikker sejr til veteranparret Ann Nielsen og Rikke Olsen Siegemund. De besejrede Camilla Sørensen og Rikke Axelsen med 21-15, 21-6. VEB-parret havde givetvis håbet på "mere", men den gik ikke i aften.

VEB's næste opgave er på mandag ude mod Team Skælskør-Slagese. Kampen sendes direkte på TV2Sport fra kl. 19.00.

Se billeder fra kampen her.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen