HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



05.09.2011
VEB nedlægger protest efter 2-4 nederlag i Slagelse

VEB tabte mandag aften 2-4 på udebane til Team Skælskør/Slagelse, men dagens dramatiske højdepunkt indtraf allerede inden kampen - og det får et efterspil via en protest fra VEB.

- Vi nedlægger protest og forventer at vinde den, fordi vi vurderer, vi er i besiddelse af dokumentation, der viser, at Mette Poulsen sagtens kunne have spillet. Jeg vil dog ikke komme nærmere ind på disse beviser, før vi senest om tre dage har sendt protesten til forbundet, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

De to hold blev som altid offentliggjort i fredags. Her overraskede VEB helt klart sjællænderne ved at bytte om på Camilla Sørensen og Yao Jie. Team Skælskør/Slagelses "svar" kom mandag, da Mette Poulsen, som skulle have spillet damesingle mod Camilla Sørensen, blev meldt skadet. I stedet udtog TSS meget passende Judith Meulendijks. Hun blev fløjet til Danmark fra Holland og vandt som ventet i to sæt (21-13, 21-10) over Camilla Sørensen.

Det er vist aldrig sket tidligere i Badmintonligaen, at et afbud fører til en markant styrkelse af holdet, og Mette Poulsens skade var forståeligt nok det helt store samtaleemne før, under og efter opgøret i Antvorskovhallen.

Mette Poulsen deltog i weekenden i en turnering i Aarhus, og her spillede hun altså alle sine kampe til ende - uden at trække sig.

Michael Søgaard, medkommentator på TV2Sport, havde bl.a. denne kommentar:

- Team Skælskør/Slagelses sportschef, Michael Kjeldsen, er kendt for at gå lige til stregen. Ifølge reglerne er der ikke noget at komme efter, men der er også noget, som hedder etik og moral. Forbundet må træde i karakter nu og lave en regelændring hurtigst muligt, så vi undgår den slags i fremtiden.

TSS-sportschef Michael Kjeldsen til TV2Sport:

- Mette Poulsen er skadet, og vi udtog i stedet Judith. Det er helt efter reglerne, men jeg støtter også forslaget om en hurtig ændring af reglerne.

Sportsligt havde VEB alligevel chancen for at få point i Slagelse. Peter Mikkelsen vandt i to sæt (21-19, 21-18) over talentfulde Kim Bruun, og Eric Pang besejrede overraskende VM-kvartfinalisten Hans-Kristian Vittinghus med 21-13, 22-20.

Desværre lykkedes det ikke som håbet at trække stikket hjem i damedouble, og det var rigtigt ærgerligt, idet Yao Jie og Lena Frier kontrollerede kampens to første sæt mod Britta Andersen og Mie Schjøtt. Alligevel tabte VEB-parret 22-24, 21-14, 16-21. I første sæt førte Yao Jie og Lena Frier 14-9 og havde fire sætbolde. TSS-parret lavede hele 28 uprovokerede fejl mod bare 11 til VEB-duoen, så det nederlag var unødvendigt.

- Et meget skuffende nederlag. Vi skulle bare sende bolden over nettet fem gange, så lavede de andre fejl, men alligevel magtede vi ikke at gøre det, ærgrer Peter R. Jensen sig.

I opgørets to sidste kampe var de urutinerede VEB-spillere chanceløse. Rikke Axelsen og Zvonimir Durkinjak tabte 11-21, 12-21 til polakkerne Nadiezda Zieba og Robert Mateusiak, mens Nikolaj Overgård og debutanten Nicky Bach blev slået 21-7, 21-5 af Carsten Mogensen og Joachim Fischer.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen