HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook30.09.2011
VEB uden Thomas Laybourn - Greve uden Joachim Persson

Kan VEB drille topholdet Greve i tirsdagens hjemmekamp i Arena Nord? Måske. Mulighederne er i hvert fald ikke blevet mindre efter fredagens offentliggørelse af de to hold.

Greve, som har maksimumpoint efter to kampe, kommer til Frederikshavn uden Joachim Persson. Det øger chancerne for sejr til VEB i de to herresingler, hvor Eric Pang møder altid farlige Jens Kristian Leth, mens Peter Mikkelsen får Gregers Schytt som modstander.

VEB stiller for anden gang i træk op uden Thomas Laybourn.

- Vi spiller allerede torsdag igen mod Solrød Strand, og da Thomas ikke skal overbelaste sig med to kampe på tre dage, vælger vi kun at bruge ham mod Solrød Strand, fortæller VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

I damesingle er der lagt op til en meget spændende kinesisk duel mellem VEB's Yao Jie, som nu er hollænder, og Li Wenyan. Et opgør, der meget vel kan blive en lang gyser.

I både herre- og mixeddouble er Greve storfavoritter, mens gæsterne må betegnes son knebne favoritter i damedouble. Her stiller VEB op med Camilla Sørensen og Lena Frier, mens Greve kommer med Kamilla Rytter Juhl og Nanna Brosolat.

Se holdopstillingerne her.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen