HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.10.2011
VEB's tredje sejr af tre mulige på hjemmebane

Tre sejre i fire kampe - alle hentet på hjemmebane i Arena Nord. VEB har dermed fået den flotteste start i Badmintonligaen siden oprykningen i 2006. Torsdag aften vandt VEB 5-1 over oprykkerne Solrød Strand.

Efter tirsdagens kanonsejr over Greve var det spændende at se, om VEB også kunne levere varen i favorittens rolle. Svaret var heldigvis ja.

Lad os begynde med kampen, som skaffede VEB den afgørende fjerde sejr. Peter Mikkelsen er skyld i, at Rasmus Fladberg formentlig vågner fredag morgen og stadig er rundtosset. Mikkelsen kom igennem med sit offensive spil og vinklede slag og piskede den frustrerede Solrød-spiller rundt på banen.

Flot, flot af den nye VEB-spiller, som er ubesejret siden sommerens klubskifte fra Lillerød. 21-16, 21-11 lød sejrscifrene i aften, hvor Peter Mikkelsen tydeligvis var meget opsat mod den unge forbundsspiller.

Yao Jie spillede også sin bedste kamp til dato for VEB. Anne Marie Pedersen gjorde det faktisk ganske glimrende, men VEB's hollandske es på spindesiden var på mærkerne fra start og vandt sikkert 21-12, 21-12.

Det blev 2-0 til VEB, da sensations-herredoublen fra Greve-kampen igen trak det længste strå. I en tæt og spændende kamp vandt Nikolaj Overgasard og Zvonimir Durkinjak med 15-21, 21-15, 21-16 over Nichlas Nøhr og Mads Pedersen. Spillet nåede ikke de samme højde som mod Kasper Henriksen og Lars Paaske, men "drengene" fightede sejren hjem.

Med stillingen 2-0 til VEB kom Solrød Strand på tavlen. Theis og Joan Christiansen leverede flot spil mod Rikke Axelsen og Thomas Laybourn og vandt fortjent 21-16, 21-16. Det var første gang, at Rikke fik chancen med Laybourn - desværre nåede Rikkes spil ikke de højder, som var nødvendige for, at VEB-parret kunne true den velfungerende Solrød-duo.

I damedouble var der klasseforskel. Camilla Sørensen og Lena Frier besejrede Sandra-Maria Jensen og Lena Grebak med 21-9, 21-15. Altså også to fine sejre til Camilla og Lena på tre dage.

Peter Mikkelsen bragte hjemmeholdet foran 4-1, og dermed var Eric Pang - ligesom i tirsdags - henvist til at spille en sekundær rolle i kampen. Han var kun midtvejs i første sæt mod Emil Holst, da Mikkelsen vandt. Det var blot anden gang, at Eric Pang mødte Emil Holst, og VEB's hollænder vandt 21-17, 18-21, 21-18. Men ros til Holst for presse Pang til det sidste.

De fire tophold i Badmintonligaen vandt alle deres kampe i aften. Dermed forbliver VEB på fjerdepladsen, men der er nu skabt et hul på fire point ned til Værløse på femtepladsen.

- Det er dejligt at ligge på fjerdepladsen og have 9 ud af 12 mulige point. Det har vi ikke prøvet, siden vi rykkede op i 2006. Vi fungerer meget bedre som et hold i denne sæson, og selv om det irriterede os lidt at spille to hjemmekampe på tre dage, har det været godt for sammenholdet. Onsdag eftermiddag slappede vi bl.a. af sammen i Scandic The Reefs tropiske badeeventyr, fortæller sportschef Peter R. Jensen.

VEB spiller i øvrigt på hjemmebane igen i næste runde, tirsdag 8. november mod Team Aarhus.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen