HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook03.11.2011
Tre VEB-spillere videre til kvartfinalerne i Tyskland

Eric Pang viser stor styrke i turneringen Bitburger Open i Tyskland. Torsdag eftermiddag kvalificerede VEB-spilleren sig til kvartfinalerne efter en sikker sejr i to sæt over Joachim Persson, Greve.

Eric Pang mødte allerede i første runde farlige Scott Evans, som er førstesingle i Gentofte. Også her vandt VEB-spilleren ubesværet i to sæt. Det gjorde han ligeledes i anden runde, hvor han besejrede en tysker.

I kvartfinalerne, der spilles fredag, skal Eric Pang møde Dmytro Zavadsky fra Ukraine.

VEB har også Thomas Laybourn med i turneringen i Tyskland. Han jagter sammen med Kamilla Rytter Juhl vigtige point til verdensranglisten i håbet om at kvalificere sig til OL i London.

Laybourn og Juhl er ligeledes videre til kvartfinalerne efter to sejre.

Jie Yao - VEB's nye damesingle - skal i kvartfinalerne møde Tine Baun. Det bliver spændende at se, hvad VEB-spilleren kan stille op med Danmarks bedste på spindesiden.

Resultater fra Tyskland

I Hungarian International, hvor VEB også har flere spillere med, er Camilla Sørensen foreløbig den eneste, som har været i aktion, og hun vandt sin første kamp.

Resultater fra Ungarn

VEB spiller i næste uge to ligakampe. Tirsdag kommer Team Aarhus på besøg i Arena Nord, og torsdag gælder det Gentofte ude.


Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen