HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook09.11.2011
VEB til Gentofte med selvtillid - og bange anelser

Badmintontaskerne er pakket med selvtillid, men også lidt bange anelser, når Vendsyssel Elite Badminton torsdag eftermiddag letter fra Aalborg Lufthavn med kurs mod Kastrup Lufthavn og senere Ved Stadion 4, hvor Gentofte spiller sine hjemmekampe.

- Gentofte har været vores onde ånd, efter at de for tre år siden rykkede op i Badmintonligaen. Vi har tabt flere kampe til dem, både hjemme og ude, men jeg tror alligevel på, at vi denne gang trækker det længste strå, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Holdopstillingerne til torsdagens kamp i Gentofte blev offentliggjort onsdag formiddag, og til VEB's overraskelse stiller hjemmeholdet op uden sin normale første herresingle, Scott Evans.

- Det betyder, at vi nu er klare favoritter i de tre singler. Det samme er Gentofte i damedouble, mens både mixeddoublen og herredoublen ser meget åbne ud, vurderer Peter R. Jensen.

I forhold til 5-1 sejren tirsdag aften over Team Aarhus er der foretaget to ændringer hos VEB. Thomas Laybourn og Rikke Axelsen erstatter Nicky Bach og Kristina Weesgaard.

Desuden er der lavet en rokering, således at Lena Frier skal spille mixeddouble med Thomas Laybourn. Det betyder, at Camilla Sørensen får Rikke Axelsen som makker i damedouble.

Frier og Laybourn møder Helle Nielsen og Frederik Colberg, mens Camilla og Rikke skal prøve kræfter med Marie Røpke og Line Kruse, som både ved Denmark Open og All England nåede semifinalerne.

- Jeg håber på en 4-2 sejr, siger Peter R. Jensen.

Se holdopstillingerne her.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen