HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook10.11.2011
VEB vinder 4-2 over sin onde ånd - og avancerer til andenpladsen

Trods afbud fra en sygdomsramt Thomas Laybourn, der var tiltænkt en vigtig rolle, lykkedes det VEB at vinde med 4-2 i torsdagens udekamp mod holdets onde ånd, Gentofte. Det var VEB's femte sejr i seks kampe i denne sæson, og holdet ligger nu på andenpladsen i Badmintonligaen.

- Det er langt, langt bedre end forventet, men vi skal stadig holde fokus på at sikre os pladsen i Top 4. Det har vi sukket efter i flere sæsoner, så det vil være en stor præstation af os, mener VEB's sportschef Peter R. Jensen.

VEB sejrede som ventet i de tre singler, mens det blev til nederlag i damedouble og mixeddouble, hvor Nicky Bach afløste Thomas Laybourn. Dermed var det igen herredoublen med Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak, som skulle spille 4-2 sejren og alle tre point hjem til Frederikshavn/Skagen.

Og "drengene" gjorde det igen. Erobrede deres fjerde sejr i træk. Parret, som egentlig først og fremmest skulle bruge denne sæson på at udvikle sig, besejrede Christian Skovgaard og Sam Magee med 17-21, 23-21, 21-16. Overgaard og Durkinjk vandt også skæbnekampen hjemme mod Greve.

- Jeg er vildt imponeret. De havde faktisk tabt kampen, men graver alligevel et eller andet frem, fordi de vil det her. Især Nikolaj viser en fornem vilje til at ville vinde. Det har vi savnet i flere sæsoner, og Nikolaj har det i sig, fortæller Peter R. Jensen.

Thomas Laybourns afbud var en alvorlig streg i regningen for VEB, som med Laybourn og Lena Frier satsede på en sejr i netop mixeddouble. Sådan gik det ikke. Lena Frier og Nicky Bach tabte 17-21, 13-21 til Helle Nielsen og Frederik Colberg.

I damedouble var Gentofte storfavorit, og det betød ikke noget for hjemmeholdet, at Line Kruse meldte fra med en skade. Marie Røpke og reserven Line Isberg vandt 21-14, 21-17 over Camilla Sørensen og Rikke Axelsen.

Til gengæld var der ingen slinger i de to herresingler. Eric Pang - tilbage i førstesinglen - åbnede holdkampen med at slå Morten Kronborg 21-12, 21-18, mens Peter Mikkelsen vandt 21-13, 21-14 over Henrik Stumpe. Gentofte var uden deres bedste single, Scott Evans.

Yao Jie spillede opgøret sidste kamp og skulle altså sikre 4-2 sejren. Det skete ikke uden problemer. Camilla Overgaard, der endda havde ligget syg op til kampen, fulgte med til 19-19 i første sæt. Ved 20-19 til VEB-spilleren blev publikum budt på en særdeles lang duel. Den vandt Yao Jie, og dermed var Gentofte-spilleren knækket. I andet sæt sejrede Yao Jie med 21-7.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen