HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook25.11.2011
Veteraner får comeback - VEB sender fanbus til Aarhus

VEB stiller op med helt nye konstellationer i mixed- og herredouble, når holdet tirsdag aften møder AB Aarhus på udebane i Badmintonligaen.

I herredouble har sportschef Peter R. Jensen valgt at satse på Zvonimir Durkinjak og Thomas Laybourn. Det betyder, at der slet ikke er blevet plads på holdet til Nikolaj Overgaard, som ellers har været årets store positive overraskelse.

- Jeg vil gerne se Durkinjak og Laybourn sammen. På papiret er det et spændende par, hvis vi kan få Durkinjak til at arbejde hårdt bag ved Laybourn, mener Peter R. Jensen.

I mixeddouble bliver der sæsondebut til rutinerede Dorte Ledet og Rune Dyhr Thomsen. De er med i stedet for Nicky Bach og Rikke Axelsen.

Derudover stiller VEB op med Eric Pang og Peter Mikkelsen i de to herresingler, Yao Jie i damesingle og Camilla Sørensen og Lena Frier i damedouble.

VEB er favorit i alle tre singler, mens de tre doubler tegner mere jævnbyrdige. Specielt i mixeddouble er AB Aarhus dog favorit, anført af Rasmus Bonde i topform.

- Netop Rasmus Bonde er dog tidligere blevet overrasket af Dorte Ledet og Rune Dyhr, så det håber vi, sker igen, smiler Peter R. Jensen.

Oprykkerne fra Aarhus har valgt at styrke deres damedouble på bekostning af damesinglen.

Fem sejre i træk betyder, at interessen for at følge VEB er stor. Med hjælp fra Uggerhøj og Nordjyske Bank bliver der sendt en bus med 25 supportere af sted til Aarhus.

- Alt er udsolgt i bussen. Det bliver dejligt og nødvendigt for vores spillere at få opbakning i Aarhus, for jeg er sikker på, at der venter os en intens kamp i AB-hallen på Dyrehavevej, udtaler Peter R. Jensen.

Se de to holdopstillinger her.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen