HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook30.11.2011
Bekymret sportschef inden hjemmekamp mod Værløse

Thomas Laybourn og Zvonimir Durkinjak har fået genvalg i herredouble, når VEB fredag aften i Arena Nord får besøg af Værløse.

Laybourn og Durkinjak spiller endda holdkampens første match, og denne gang står de over for Rasmus Mangor og Anders Kristiansen.

Se de to hold i fredagens ligakamp i Arena Nord

Sportschef Peter R. Jensen fra VEB er meget nervøs forud for opgøret mod Værløse, som ellers kun har 10 point og ligger på sjettepladsen, mens VEB har 17 point og er nr. tre i Badmintonligaen.

- Vi har dårlige erfaringer med Værløse, og jeg er bekymret på flere fronter. Jeg mener realistisk, at vi risikerer at tabe 1-5, lyder den noget usædvanlige melding fra Peter R. Jensen.

Han begrunder sin bekymring med, at Eric Pang har spillet skidt den seneste halvanden uges tid og jo bl.a. fik store stryg af Flemming Quach i Aarhus. Desuden er Kasper Ibsen ikke ligefrem hollænderens livret.

- Vores damedouble har heller ikke fået det til at fungere i de seneste kampe, og det er nødvendigt, at Camilla og Lena vinder, hvis vi skal slå Værløse, vurderer Peter R. Jensen.

I damesingle venter der et spændende opgør mellem Yao Jie og Tine Baun. VEB's hollandske es på spindesiden vandt for fire uger siden over Danmarks tidligere verdensetter.

- Men Tine vil altid være favorit mod Yao Jie. Det er hun også på fredag, understreger VEB's sportschef.

Kampen begynder kl. 19.00. Der er gratis entre - Erling Christensen Møbler og Trigon er kampsponsorer.

Ungdomsspillere fra flere nordjyske klubber er inden kampen inviteret på hotdogs og saftevand, ligesom der undervejs i kampen serveres glögg og æbleskiver til Erhvervsklubbens medlemmer.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen