HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.01.2012
VEB tilknytter tidligere ishockey- og fodbolddirektør

VEB tilknytter tidligere ishockey- og fodbolddirektør. Med ansættelsen af Mogens Andersen forsøger VEB at nå ud til endnu større kreds af sponsorer og samarbejdspartnere, så holdet kan etablere sig i toppen af Badmintonligaen.

Efter flere år i den dårligste halvdel af ligaen, indtager VEB i øjeblikket en flot tredjeplads, og det er udsigten til et spændende slutspil og forhåbentlig medaljekampe, som har fået VEB til at indgå en aftale med Mogens Andersen, mangeårig direktør i ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks og senest fodbolddirektør i Blokhus FC.

- Mogens har et stort netværk i Frederikshavn og omegn, og derfor er vi meget tilfredse med, at det er lykkedes os at lave en aftale med ham. Vores sportschef, Peter R. Jensen, har indtil nu selv stået for salgsarbejdet i Frederikshavn, men Peter har også travlt  med at være træner på Nordjyllands Sports College og Frederikshavn Badminton Academy samt for U15-landsholdsspillerne, så vi må erkende, at der er for mange virksomheder, som vi ikke kommer i dialog med. Aftalen med Mogens Andersen betyder, vi at styrker vores organisation, hvilket øger vores sportslige muligheder, udtaler VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Mogens Andersen åbner 1. marts sin egen virksomhed, hvor han vil tilbyde elitesportsklubber forskellige ydelser. Aftalen med VEB er den første og flere er på vej.

- Det kan – som i VEB’s tilfælde – være salg, men det kunne også være organisatoriske opgaver, rådgivning, projekter med mere. Jeg har været i sportens verden i mange år, og jeg mener, at den her type af virksomhed mangler. Mange klubber har ikke råd til løntunge medarbejdere. De har brug for at lave aftaler med folk, som kun skal have penge for de ydelser, de konkret leverer, mener Mogens Andersen. 

I VEB får han også ansvaret for at skaffe flere lokale sponsorer til den internationale turnering, Forza Denmark International, som VEB er arrangør for i maj i Arena Nord. Her ventes deltagelse af omkring 300 spillere og ledere fra 20 nationer. Forza Denmark International er den næststørste internationale badmintonturnering i Danmark. Den blev afviklet første gang i 2011 – med succes.

- Vi har lavet en tre-årig aftale med forbundet og vil helt sikkert gerne forlænge aftalen, men i bund og grund handler det om penge. Vi skal have flere indtægter fra de lokale virksomheder, og det skal Mogens Andersen også hjælpe til med, oplyser Jan R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen