HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook26.01.2012
VEB indledte mellemspillet med 2-4 nederlag i Greve

Det lykkedes ikke for VEB at få point i torsdagens udekamp mod Greve - holdet første i mellemspillet. Hjemmeholdet bragte sig foran 3-0, men VEB reducerede til 3-2, inden Greve tog stikket hjem i den afgørende herredouble. Altså 4-2 til Greve over VEB.

- Jeg er skuffet over nederlaget, fordi vi nu er helt væk fra den andenplads, vi drømte om, men når det er sagt, var vi tætte på at føre 3-2 inden den sidste kamp, og så var det måske os, som var løbet med sejren, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

VEB drømte om en 2-0 føring efter første runde, men i stedet bragte Greve sig foran 2-0. I mixeddouble skuffede Lena Frier og Nikolaj Overgaard med et nederlag på 13-21, 15-21 til Mai Surrow og Kasper Henriksen.

- Det var aftenens store skuffelse for os. Vi var jo ikke engang tæt på, siger Peter R. Jensen.

Eric Pang plejer af have overtaget mod Joachim Persson, men i aftenens nøglekamp tabte VEB-spilleren 21-18, 12-21, 19-21. 

- Det var en rigtig fin kamp, som begge spillere havde al mulig grund til at være tilfredse med, vurderer Peter R. Jensen.

Bagud 0-2 var det i den grad op ad bakke for VEB, der også helt som ventet tabte damedoublen.

Camilla Sørensen og Kristine Weesgaard ydede dog rigtig flot modstand i første sæt, som det stærke Greve-par Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kun vandt med 21-19. I andet sæt vandt Greve-spillerne med 21-13. En pudsig deltalje i dette opgør: Alle spillerne kommer fra Nordjylland, og tre af dem har endda fået deres badmintonopdragelse i Skagen.

- En god indsats af vores damedouble, som endda førte med 19-18. Det er positivt, at Kristina nu har leveret to flotte præstationer i de to seneste kampe mod to meget stærke modstandere, konkluderer sportschefen.

Nu var stillingen 3-0 til Greve, men med to sejre trak VEB spændingen ud til det sidste. Først imponerede Peter Mikkelsen med sin 10. sejr i træk. VEB-spilleren vandt med hele 21-8, 21-14 over Jens Kristian Leth, som i sæsonens første opgør mellem de to klubber besejrede Eric Pang.

- Det var outstanding, hvad Peter gjorde. Han gjorde alt rigtigt. Det var helt vildt, jubler sportschefen.

Herefter vandt Yao Jie over Li Wenyan med 20-22, 21-16, 21-16. Det var anden gang i denne sæson, at VEB's "kinesiske" hollænder fik skovlen under Greves dygtige kineser. 

- Jie havde igen store problemer med sin serv. Det er frustrerende at se på, for hun spillede godt, når den anden havde serven og fulgte taktikken. Men hun vinder´trods alt, og det er positivt, siger Peter R. Jensen.

Nu havde Thomas Laybourn og Zvonimir Durkinjak chancen for at fremtvinge et Golden Set, men VEB-parret tabte 12-21, 18-21 til Lars Paaske og Jonas Rasmussen. Durkinjak lavede en ærgerlig servefejl i andet sæt ved stillingen 18-19, hvorefter Greves tidligere verdensmestre - efter en lang duel - afgjorde kampen på deres første matchbold.

- I første sæt var vi slet ikke med, men andet sæt var meget bedre. Alt i alt en godkendt herredouble, hvor vi også må sige, at Paaske og Jonas virkelig var klar, udtaler Peter R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen