HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook26.01.2012
Lena Frier er gravid - skal føde til sommer

Lena Frier havde en god og dårlig nyhed med i bagagen fra London, da hun ankom til VEB's udekamp torsdag i Greve.

Den gode nyhed er, at den 28-årige tidligere landsholdsspiller er gravid i fjerde måned. Hun er sat til at føde sit første barn 30. juli.

Den dårlige nyhed er selvfølgelig, at graviditeten svækker VEB i bestræbelserne på at erobre sin første medalje siden oprykningssæsonen i Badmintonligaen.

- Jeg har det fint og kan mærke, at det er bedst, når jeg er aktiv. Derfor fortsætter jeg også med at spille i hvert fald februar med. Så må vi se, hvordan det går til den tid, siger Lena Frier.

Hun har boet med sin kæreste i London i snart 13 måneder, men til april vender hun hjem til Danmark, og kæresten følger med til sommer. De planlægger at bosætte sig i Københavnsområdet.

- Vi vil meget gerne finde et lille hus, som vi kan leje. Vi trænger til at få lidt ro på tilværelsen efter en hektisk periode i London, fortæller Lena Frier.

Det kommer i øvrigt lidt bag på VEB-spilleren, at hun nu tvinges til at afbryde sæsonen i utide. Hun blev gravid allerede halvanden måned efter, at hun stoppede med at tage p-piller.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen