HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook07.02.2012
Comeback igen til Dorte Ledet

VEB har tre spillere på skadeslisten, når holdet torsdag aften kl. 19.00 i Arena Nord møder Skælskør/Slagelse i sidste runde af mellemspillet.

Thomas Laybourn, Yao Jie og Zvonimir Durkinjak sidder over med skader. Ydermere er Kristine Weesgaard på studietur, så der er blevet plads til Dorte Ledet, Rikke Axelsen, Rune Dyhr og Nicky Back.

Rikke Axelsen har været ude med en skade i over en måned, men har trænet i et par uger og vender dermed tilbage på VEB's hold. Det samme gør Rune Dyhr og Dorte Ledet. Og sidstnævnte kan VEB meget vel få brug for i en eventuel semifinale og finale/bronzekamp.

- Lena Frier er jo gravid, og uden hende er vi sårbare i doublerne. Derfor er det dejligt, at Dorte igen har sagt ja til at være med. Det giver os flere strenge at spille på, udtaler VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

De to holdopstillinger torsdag aften i Arena Nord.

Mens VEB mangler tre-fire spillere, kommer sjællænderne til Frederikshavn i stærkeste opstilling. Det sker naturligvis i håbet om at forsvare førstepladsen. Skælskør/Slagelse er ét point foran Greve inden sidste runde.

VEB slutter formentlig på tredjepladsen. Værløse skal vinde ude over Greve for at passere VEB i stillingen, og det anser vi ikke som realistisk.

Det er allerede afgjort, at VEB skal spille kvartfinale i Arena Nord søndag 26. februar kl. 12.00 mod enten Skovshoved (med bl.a. Jan Ø. Jørgensen) eller AB Aarhus.

Der er gratis entre til opgøret mellem VEB og Skælskør/Slagelse.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen