HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook23.02.2012
12 kampe og 12 sejre - Peter Mikkelsen er Mr. 100%

Efter 12 kampe i VEB-trøjen er Peter Mikkelsen fortsat ubesejret. Mr. 100% bliver han kaldt. Vi har talt med VEB-spilleren inden søndagens DM-kvartfinale kl. 12.00 i Arena Nord mod Skovshoved.

- Jeg har fået opbygget en god selvtillid i løbet af sæsonen, hvilket  gør, at jeg har en stor tro på egne evner. Og så har jeg været i stand  til at hæve mit niveau, jo bedre spillere jeg har mødt, fortæller  29-årige Peter Mikkelsen, som med en kvartfinaleplads også gjorde det  godt ved DM i begyndelsen af måneden.

Da du skiftede til VEB, sagde VEB' sportschef, Peter R. Jensen, at dit bundniveau var en ting, der skulle arbejdes med. Hvad er der sket  i denne sæson?

- Jeg vil stadig sige, at jeg kan svinge lidt i niveau. Men i de sidste mange år har jeg spillet første herresingle, og der bliver man måske straffet lidt mere for ens udfald, end man gør som anden herresingle.

Nu gælder det igen Christian Lind. Du bankede ham ud af banen i Skovshoved. Hvad forventer du søndag?

- Jeg forventer en tæt og hård kamp. Jeg kan ikke gå banen i den tro, at jeg kan slå så ham overbevisende, som jeg gjorde i grundspillet. Men hvis jeg kan ramme samme niveau, skal han spille godt for at slå mig.

Hvordan oplever du tilværelsen som VEB-spiller? Du bor jo ikke i Frederikshavn, så det er lidt anderledes end normalt.

- Jeg er meget tilfreds med at være en del af VEB. Selv om vi er mange, som kommer udefra, har vi et rigtig godt sammenhold i truppen. Det tror jeg, har betydet de sidste 10 procent, når vi spiller vores kampe.

Hvor store er VEB's chancer for at nå semifinalerne?

- Vi slog jo Skovshoved efter golden sæt i grundspillet, så der er ingen tvivl om, at det bliver en tæt kamp. Men forhåbentlig kan hjemmebanefordelen gøre, at det er os, der skal spille semifinale mod Skælskør/Slagelse.

Er du ubesejret, når denne sæson slutter?

Ja
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen