HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook25.02.2012
Jan Ø. Jørgensen: - Det kan både blive en dreng og en pige

VEB kan søndag eftermiddag for første gang siden oprykningen til Badmintonligaen i 2006 sikre sig en plads i DM-semifinalerne. Kravet er en sejr over Skovshoved hjemme i Arena Nord.

Holdopstillingerne blev offentliggjort i går, og helt som ventet tegner det til at blive en særdeles spændende DM-kvartfinale. Der er pæne chancer for, at kampen slutter 3-3 og dermed skal afgøres i et såkaldt Golden Set.

VEB's damesingle Yao Jie har døjet med en skade, men meldte sig klar i sidste øjeblik, inden holdopstillingerne skulle afleveres fredag formiddag. Også Thomas Laybourn er til disposition i knald-eller-fald kampen.

Det betyder, at VEB stiller således op:

Mixeddouble: Lena Frier/Thomas Laybourn
Første herresingle: Eric Pang
Anden herresingle: Peter Mikkelsen
Damesingle: Yao Jie
Herredouble: Zvonimir Durkinjak/Nikolaj Overgaard
Damedouble: Camilla Sørensen/Lotte Vestergaard

VEB-spillerne samles allerede lørdag eftermiddag til en let omgang træning i Arena Nord, og lørdag aften overvejer man at heppe på Frederikshavn White Hawks, som jo møder Odense på hjemmebane i DM-kvartfinalerne.

- Vi er klar, og vi glæder os. Jeg håber virkelig, at der kommer mange tilskuere. Det er første gang nogensinde, at vi har en knald-eller-fald kamp på hjemmebane, udtaler VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Skovshoved kommer til Frederikshavn anført af danmarksmesteren Jan Ø. Jørgensen, der altså skal møde Eric Pang.

- Jeg har slået ham rimeligt mange gange før, og det skulle jeg også gerne igen, men jeg forventer, at han giver mig modstand, så jeg skal være på dupperne. Han har spillet godt og gjort det okay på det sidste, så jeg skal være klar, siger Jan Ø. Jørgensen til www.badminton.dk.

Om kampen generelt siger Skovshoved-stjernen:

- Der er en del af kampene, hvor det både kan blive en dreng og en pige. Det er en rigtig tæt holdkamp. Dagen bliver afgørende, når det er så lige, som det er.

Der er gratis entre i Arena Nord. Kampen begynder kl. 12.00. Straks efter det sidst smash er slået i gulvet, begynder omstillingen til håndbold, for kl. 16.00 spiller Vendsyssels kvinder hjemme mod Aalborg KFUM. Også her er der gratis adgang.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen