HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook16.04.2012
Tre timer GRATIS træning med to landstrænere

Har du lyst til at blive trænet i tre timer af U13- og U15-landstrænerne? Muligheden er der lørdag 5. maj i forbindelse med turneringen FZ Forza Denmark International i Arena Nord i Frederikshavn.

Finalerne i den internationale turnering, hvor bl.a. Viktor Axelsen er blandt de 200 deltagere, begynder lørdag kl. 12.00.

Træningen med U13-landstræner Thomas Nielsen og U15-landstræner Nikolai Tønnesen foregår fra kl. 9.00-12.00 i Arena Nord. Alle ungdomsspillere er velkomne. Det spiller ingen rolle, om du er M- eller B-spiller. Efter træningen sørger vi for lidt frokost, hvorefter vi håber, at I har lyst til at blive og overvære de fem finaler.

Det hele er gratis, det vil sige træning, frokost og finaler. Til forældre og søskende er der kaffe og morgenbrød, mens frokosten her er for egen regning.

Svar udbedes senest tirsdag 1. maj til Peter R. Jensen: peterrj(at)live.dk.

FZ Forza Denmark International begynder onsdag 2. maj med kvalifikation. Torsdag 3. maj spilles de indledende runder. Fredag 4. maj er der kvart- og semifinaler. Lørdag 5. maj gælder det finalerne. Der er gratis adgang ALLE dage.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen