HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook27.04.2012
VEB beholder alle sine spillere – og får tilgang af landstræner

VEB beholder alle spillere til den kommende sæson og forstærker sig desuden med Rikke Olsen Siegemund (Lillerød), der er assisterende landstræner, samt Maiken Falk Hoffmann (Randers).

- Vi skal i gang med vores syvende sæson i Badmintonligaen, men det er første gang nogensinde, at vi undgår en større udskiftning i truppen, og det er virkelig en dejlig fornemmelse, siger VEB’s sportschef, Peter R. Jensen.

Rikke Olsen Siegemund, der netop er fyldt 37 år, har tidligere med pæn succes spillet i VEB. Hun var i den forgangne sæson en af de mest vindende damedoublespillere i ligaen. 20-årige Maiken Falk Hoffmann er ligeledes doublespiller. Tilgangen af de to skal bl.a. ses i lyset af, at Lena Frier er gravid og først ventes tilbage på badmintonbanen midtvejs i sæsonen.

- Det er nødvendigt med en større bredde på pigesiden, og den får vi med tilgangen af Rikke og Maiken. Det er samtidig et signal til vores unge lokale spillere (Kristina Weesgaard, Rikke Axelsen og Emilie Juul Møller, red.) om, at de for alvor skal trække i arbejdstøjet, hvis de vil blive ved med at kæmpe om en af pladserne på ligaholdet, udtaler Peter R. Jensen.

For mange er det en overraskelse, at Thomas Laybourn fortsætter i VEB. Han indstiller sin internationale karriere efter OL i London, som han satser på at blive udtaget til.

- Vi har ikke fået det udbytte af Laybourn i denne sæson, som vi håbede på, men vi tror, at han kan blive en afgørende spiller for os i den kommende sæson, hvor kampene i Badmintonligaen vil blive prioriteret højest, siger Peter R. Jensen, der stadig er på udkig efter 1-2 nye herrespillere.

VEB’s trup ser p.t. således ud:

Yao Jie
Camilla Sørensen
Rikke Olsen Siegemund
Lena Frier
Maiken Falk Hoffmann
Rikke Axelsen
Emilie Juul Møller
Kristina Weesgaard
Thomas Laybourn
Eric Pang
Peter Mikkelsen
Zvonimir Durkinjak
Nikolaj Overgaard

VEB er i næste uge vært for turneringen Forza Denmark International. 200 spillere dyster i Arena Nord fra onsdag 2. til lørdag 5. maj. Der er gratis entre alle dage.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen