HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.04.2012
VEB-par vinder i Portugal

Nikolaj Overgaard fra Vendsyssel Elite Badminton strøg søndag helt til tops i herredouble i Portuguese International. Sammen med kroaten Zvonimir Durkinjak, der ligeledes spiller for Vendsyssel Elite Badminton, vandt den 20-årige aarhusianer i finalen med 21-12, 22-20 over Marcus Ellis, England, og Paul Van Rietvelde, Skotland.

- Det er en rigtig dejlig fornemmelse at vinde en international turnering, og det er selvfølgelig et godt signal at sende til forbundet, som er i gang med at sammensætte nye herredoubler, siger en glad Nikolaj Overgaard i telefonen fra Portugal.

VEB-spilleren skal allerede i aktion igen på onsdag, hvor Forza Denmark International begynder i Arena Nord i Frederikshavn. Her skal Nikolaj Overgaard dog ikke spille sammen med sin kroatiske klubkammerat. De danner i stedet for par med deres normale makkere. For Nikolaj Overgaards vedkommende betyder det, at han spiller sammen med Mikkel Mikkelsen – i øvrigt for sidste gang i denne omgang.

Zvonimir Durkinjak var også i finalen i mixeddouble i Portugal, men her tabte han sammen med Stasa Poznanovic 17-21, 21-15, 23-25 i afgørende sæt til englænderne Gabrielle White og Marcus Ellis.

Forza Denmark International begynder onsdag kl. 10.00 i Arena Nord. Der er gratis entre alle fire dage. Finalerne afvikles lørdag 5. maj.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen