HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook30.04.2012
VEB-turnering skaber travlhed på hotellerne i Frederikshavn

Badmintonturneringen Forza Denmark International, som fra onsdag 2. til lørdag 5. maj afvikles i Arena Nord i Frederikshavn, skaber travlhed på byens hoteller.

- De fleste hoteller er fyldt op. Vi har foreløbig over 400 overnatninger fordelt på hotellerne, og derudover har en del spillere og trænere lejet sommerhuse, oplyser arrangementschef Dorthe Brassøe fra Arena Nord, som arrangerer turneringen i samarbejde med Vendsyssel Elite Badminton.

Turistchef Pauli Jørgensen glæder sig over, at hotellerne har travlt uden for højsæsonen.

- Badmintonturneringen understreger, at det var godt set af byrådet at bygge Arena Nord. For hotellerne er det perfekt med denne turnering i begyndelsen af maj, og specielt i denne uge, hvor der er en helligdag og dermed færre forretningsrejsende, er det godt, at der kommer overnattende sportsfolk til byen, siger Pauli Jørgensen.

Sportsgæster bruger typisk 1.000 kr. i døgnet, så alene de spillere, der har valgt at bo på hotel, skaber en omsætning i Frederikshavn på 400.000 kr. Dertil kommer eksempelvis de mange danske deltagere, hvoraf en del har valgt at leje sommerhuse.

200 spillere har tilmeldt sig Forza Denmark International, hvor der er en præmiesum på 15.000 dollars. Kampene begynder onsdag kl. 10.00. Finalerne spilles lørdag eftermiddag. Der er gratis entre alle fire dage i Arena Nord.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen