HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.05.2012
200 spillere fra 15 nationer kæmper om 15.000 dollars i Arena Nord

200 spillere fra 15 nationer deltager i den anden udgave af Forza Denmark International, som fra onsdag 2. til lørdag 5. maj afvikles i Arena Nord i Frederikshavn.

Forza Denmark International er Danmarks næststørste badmintonturnering. Der kæmpes om en samlet præmiesum på 15.000 dollars.

Jan Ø. Jørgensen er forsvarende mester i herresingle, men han stiller dog ikke op i år, hvor det er franskmanden Brice Leverdez, der er topseedet. Han stod til i finalen at møde hollænderen Eric Pang, der bor i Frederikshavn og repræsenterer Vendsyssel Elite Badminton, som er arrangør af Forza Denmark International, men Eric Pang meldte i går afbud på grund af en skade.

Svenskeren Henri Hurskainen er et andet spændende udenlandsk navn. Han besejrede i forrige uge Peter Gade ved EM og nåede hele vejen til finalen. Hurskainen tørner i den kommende sæson ud for Lillerød i Badmintonligaen.

Der findes også flere danskere, som helt sikkert vil bejle til titlen i herresingle. Joachim Persson, Rasmus Fladberg og Christian Lind Thomsen er tre gode danske bud på en samlet sejr i Frederikshavn.

I damesingle er Karina Jørgensen seedet til finalen. Her bliver det også interessant at følge to af Danmarks største unge talenter, Sandra-Maria Jensen og Line Kjærsfeldt, ligesom arrangørklubben krydser fingre for, at skagboen Camilla Sørensen gør det godt på hjemmebane.

I de tre doublerækker er danske konstellationer favoritter. Og i to af kategorierne er de forsvarende mestre topseedet. Det er Julie Houmann/Mads Pieler Kolding i mixeddouble og Marie Røpke/Line Kruse i damedouble.

Følgende nationer er repræsenteret i Frederikshavn: Kroatien, Frankrig, Skotland, Estland, Sverige, Tyskland, Danmark, England, Norge, Holland, Slovenien, Finland, Letland, Tjekkiet og Italien.

Spilleplan:
Onsdag 2. maj fra kl. 10-19: Kvalifikation
Torsdag 3. maj fra kl. 9-23: Indledende runder
Fredag 4. maj fra kl. 10-18: Kvart- og semifinaler
Lørdag 5. maj fra kl. 12-16: Finaler
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen