HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



01.05.2012
200 spillere fra 15 nationer kæmper om 15.000 dollars i Arena Nord

200 spillere fra 15 nationer deltager i den anden udgave af Forza Denmark International, som fra onsdag 2. til lørdag 5. maj afvikles i Arena Nord i Frederikshavn.

Forza Denmark International er Danmarks næststørste badmintonturnering. Der kæmpes om en samlet præmiesum på 15.000 dollars.

Jan Ø. Jørgensen er forsvarende mester i herresingle, men han stiller dog ikke op i år, hvor det er franskmanden Brice Leverdez, der er topseedet. Han stod til i finalen at møde hollænderen Eric Pang, der bor i Frederikshavn og repræsenterer Vendsyssel Elite Badminton, som er arrangør af Forza Denmark International, men Eric Pang meldte i går afbud på grund af en skade.

Svenskeren Henri Hurskainen er et andet spændende udenlandsk navn. Han besejrede i forrige uge Peter Gade ved EM og nåede hele vejen til finalen. Hurskainen tørner i den kommende sæson ud for Lillerød i Badmintonligaen.

Der findes også flere danskere, som helt sikkert vil bejle til titlen i herresingle. Joachim Persson, Rasmus Fladberg og Christian Lind Thomsen er tre gode danske bud på en samlet sejr i Frederikshavn.

I damesingle er Karina Jørgensen seedet til finalen. Her bliver det også interessant at følge to af Danmarks største unge talenter, Sandra-Maria Jensen og Line Kjærsfeldt, ligesom arrangørklubben krydser fingre for, at skagboen Camilla Sørensen gør det godt på hjemmebane.

I de tre doublerækker er danske konstellationer favoritter. Og i to af kategorierne er de forsvarende mestre topseedet. Det er Julie Houmann/Mads Pieler Kolding i mixeddouble og Marie Røpke/Line Kruse i damedouble.

Følgende nationer er repræsenteret i Frederikshavn: Kroatien, Frankrig, Skotland, Estland, Sverige, Tyskland, Danmark, England, Norge, Holland, Slovenien, Finland, Letland, Tjekkiet og Italien.

Spilleplan:
Onsdag 2. maj fra kl. 10-19: Kvalifikation
Torsdag 3. maj fra kl. 9-23: Indledende runder
Fredag 4. maj fra kl. 10-18: Kvart- og semifinaler
Lørdag 5. maj fra kl. 12-16: Finaler




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen