HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.05.2012
VEB bruger Forza Denmark International til at tiltrække spillere

Faciliteterne og organisationen er i top, når Forza Denmark International løber af stablen i disse dage. De flotte rammer i Arena Nord vil Vendsyssel Elite Badminton benytte til at lokke nye spillere til klubben.

I Frederikshavn er faciliteterne og organisationen i top, når Vendsyssel Elite Badminton arrangerer badmintonturnering. Netop nu afvikles Forza Denmark International i Arena Nord, og hos Badminton Europe, der alle fire dage sender live fra turneringen, er man imponeret over arrangementet. 
 
- Organisationen og måden, tingene løber af stablen på, er helt fantastiske. Danmark er altid god for en flot turnering, ligegyldigt hvilket niveau det er på. Så simpelt er det, og sådan er det også her i Frederikshavn, siger Mark Phelan fra Badminton Europe. 
 
På same måde høstede man sidste år store roser for afviklingen af samme turnering, og at man hos VEB er gode til at organisere og skabe gode faciliteter ved badmintonturneringer, har man tænkt sig at benytte i jagten på forstærkninger til sit hold.
 
- Selvom spillerne synes, at der er langt til Frederikshavn, så kommer de op og tænker: "Der er sgu styr på det, og det kunne godt være en klub, vi kunne vælge at skifte til." Det er selvfølgelig fedt og gør måske tingene nemmere, når man skal ud og finde spillere, siger sportschef i VEB, Peter R. Jensen.
 
Så I bruger turneringen som magnet til ligaholdet?

- Ja, jeg synes, det er fint, at vi på den måde kan præsentere et godt setup, og spillerne synes, det er fedt at komme herop, fordi de ved, at der er styr på det. Og så tænker de: "Er der styr på det i forbindelse med turneringen, så er der sikkert også styr på det i forbindelse med vores hold." Så det er en måde, vi kan sælge os selv på.

VEB meldte i sidste uge ud, at ingen forlader klubben op til næste sæson. Derudover er indtil videre føjet Rikke Olsen Siegemund og
Maiken Falk Hoffmann til truppen.  
 
Der blev i dag spillet kvalifikation til hovedturneringen, som begynder i morgen med finaler lørdag. 

I mixeddouble kvalificerede VEB-parret Emilie Juul Møller og Nicky Bach sig til hovedturneringen med en sikker sejr i to sæt.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen