HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook04.05.2012
Unge fysioterapeuter høster stor erfaring i Arena Nord

BeneFiT Frederikshavn Fysioterapi høster stor erfaring, når de står for at sikre spillernes helbred ved Forza Denmark International, der spilles i Arena Nord.

Når badmintonturneringen Forza Denmark International løber af stablen i Arena Nord i disse dage, arbejder en masse mennesker i kulissen. Nogle af dem er fysioterapeuter fra BeneFiT Frederikshavn Fysioterapi. Under hele turneringen har den lokale klinik fysioterapeuter på plads i hallen til at tage sig af spillere, der løber rundt med skader og skavanker.
 
Økonomisk hiver de ingenting med sig fra Arena Nord. Til gengæld tager de en stor portion erfaring med sig hjem til klinikken i Søndergade. Faktisk bruger man turneringen til at udruste sine unge fysioterapeuter til opgaverne hjemme på klinikken.
 
- Man får en kæmpe stor erfaring ved det. Man ser rigtigt mange forskellige ting. Man ser, hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Noget af det her, man læser om, hører om og snakker om som fysioterapeut, får man lov at arbejde med til sådan en turnering her, siger klinikejer og fysioterapeut Anders Nielsen.
 
- Men der er ikke mange fysioterapeuter, der kommer ud til det her og får lov at få den erfaring, som sådan noget her giver. Så det er primært erfaring, man drager herude. Man høster god erfaring, og den bruger man altså på klinikken senere til de idrætsfolk, der kommer der.
 
- Man lærer altid noget, når man er sammen med idrætsfolk på det her plan. Vi har et par unge fysioterapeuterne på klinikken for tiden, og de lærer jo rigtigt meget af det her. Vi andre har set det meste før efterhånden, men de unge lærer en masse.
 
- Det er derfor, jeg har været heroppe sammen med et par af de unge for ligesom at være en backup for dem. Ikke fordi de ikke selv kan klare det, men for at have en "second opinion". Det er rart nok, hvis man ikke har set den type skade før. Så har vi gjort det, at de unge fysioterapeuter undersøger, mens jeg kigger med, og så snakker vi om, hvad vi er enige om. Og vi har ikke været uenige om noget endnu, siger Anders Nielsen, der er glad for at støtte lokalsporten.
 
- Vi får ikke noget økonomisk ud af det. Man kan kalde det et lille sponsorat. Hvis man kigger på det økonomisk, er det tilsætning for os. Jeg har nogle gode medarbejdere, som også er villige til at komme her op uden for arbejdstid. Men det, vi får ud af det, er den kontakt til de mennesker heroppe, og vi bliver kendte, og vi bliver kendte for at være her. Vi vil gerne være med i det sport, der er.
 
Anders Nielsen kan endvidere meddele, at der ikke har været overbooket på skadesbriksen i år. Kun to spillere har man måttet råde til at trække sig fra turneringen af helbredsmæssige årsager. Finalerne spilles lørdag.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen