HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.05.2012
Træning for unge badmintonspillere trak tilskuere til

For at imødegå problemet med manglende tilskuere ved Forza Denmark International arrangerede turneringsarrangørerne fra Vendsyssel Elite Badminton specialtræning for unge spillere fra hele Nordjylland på finaledagen.

 
Tilskueropbakningen har ikke været stor til den internationale badmintonturnering i Arena Nord, Forza Denmark International. De 200 tilmeldte spillere i den internationale turnering har altså ikke været trækplaster nok i sig selv. Faktisk oplever Vendsyssel Elite Badminton en større tilskuerinteresse til sine ligakampe end til Denmark International. 
 
Det problem har man fra VEBs side forsøgt at imødegå ved at invitere alle ungdomsspillere i Nordjylland til en åben træning før dagens finaler. Ved træningen blev de unge spillere trænet af U13- og U15-landstræneren.
 
- Det har vi gjort for at skabe en atmosfære i hallen, for når børnene kommer til sådan noget her, slæber de jo også forældre og søskende med, siger VEB's daglige leder, Peter R. Jensen.
 
- Jeg kunne da godt have håbet, at der var 50 stykker mere, i og med at det er alle spillere i Nordjylland, der er inviteret. Men der er rigtig mange klubber, som jo er gået på sommerferie, og så er det jo en stor konfirmationsweekend. Så det har jeg i hvert fald kunnet mærke på nogle af de tilbagemeldinger, jeg har fået; vi kunne desværre ikke, men vi ville gerne. Sådan har det lydt flere steder fra, siger Peter R. Jensen, der dog glæder sig over de cirka 100 personer, forældre inklusiv, der mødte op til arrangementet.
 
- Havde de ikke været her i dag, så havde der været stille i hallen. Så det er noget af det, vi gerne vil gøre mere ud af og prøve at se, om vi kan gøre det endnu bedre for at skabe en fornuftig ramme. 
 
Og hos de spillere, der trodsede solskinsvejret og tog i Arena Nord, var begejstringen stor.
 
- Det var fedt, lyder det i kor fra Aalborg ABCs fire gutter Mathias, Rasmus, Anders og Victor.
 
- Vi lærte at være klar med ketcheren oppe ved nettet, fortsætter Victor.
 
Forza Denmark International afvikles på ny i Arena Nord til næste år.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen