HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook31.08.2012
Velkommen til RSL – ny leverandør af bolde, beklædning og udstyr

VEB har i denne sæson fået ny bold- og beklædningssponsor. I de kommende sæsoner er det RSL, som leverer bolde, tøj og ketsjere til landets nordligste ligahold.

RSL er verdens største boldmærke. Firmaet sælger over 50 millioner bolde om året og åbnede i 2005 verdens største boldfabrik i Kina. RSLs europæiske hovedsæde ligger i Gentofte. Det var indtil for nogle måneder siden firmaets eneste afdeling i Danmark, men i et forsøg på at styrke sin position har RSL netop åbnet nye afdelinger i Frederikshavn og Odense.

RSL har ansat de to mangeårige førsteholdsspiller i FBK John Nyborg og Henrik Geisler til at styre afdelingen i Frederikshavn, som fysisk ligger i Badmintonhallen, lige ved siden af FBK’s kontor. Nyborg og Geisler kommer med tilsammen 40 års erfaring fra FZ Forza i Brønderslev, som indtil nu har været udstyrssponsor i VEB.

- RSL har lagt en strategi, som går ud i løbet af de kommende år at styrke sin position markant i Danmark. Et af midlerne er er komme tættere på kunderne i hele landet, og det er baggrunden for åbningen af de to afdelinger i Frederikshavn og Odense, fortæller John Nyborg.

Han glæder sig sammen med Henrik Geisler over, at RSL har fået en flyvende start i Jylland. Ud over aftalen med VEB er det lykkedes at indgå kontrakter med de tre største klubber i Frederikshavn Kommune, Frederikshavn, Sæby og Skagen, samt næsten 30 andre jyske klubber. Badminton Nordjylland og Badminton Midtjylland er to andre nye samarbejdspartnere, som RSL’s jyske afdeling i Frederikshavn med stolthed fortæller om.

- Vi skal næsten bygge alt op fra bunden her i Jylland. Det minder om situationen, vi kender fra de første år i Forza. Der er dog en meget væsentlig forskel. RSL har en af verdens bedste bolde. Det ved de fleste badmintonklubber, og den kendsgerning åbner dørene til klubberne. Vores opgave er at bygge mere på end bare bolde. Allerede i denne sæson er der kommet et bredere udvalg af ketsjere, beklædning og tilbehør, og det bliver endnu større de kommende år, lover John Nyborg.

Tre ligaklubber har i denne sæson tegnet kontrakt med RSL. Ud over VEB er det Værløse og oprykkerne fra Odense.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen