HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekamp



Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.09.2012
VEB vinder 5-1 over Gentofte i sæsonpremieren

Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak blev matchvindere, da VEB besejrede Gentofte 5-1 i sæsonpremieren. De to VEB-spillere overlevede syv matchbolde, inden de vandt 23-21 i tredje sæt over Jim Laugesen og Christian Skovgaard.

Det unge VEB-par var - som i flere tilfælde i den seneste sæson - involveret i gyseren over dem alle i Arena Nord. De tabte første sæt, og var stort bagud i både andet og tredje sæt. Undervejs overlevede de syv matchbolde, hvor det rutinerede Gentofte-par i to tilfælde forsøgte at juble sig til sejren, men den hoppede hoveddommer Peter Bronton ikke på - og heldigvis heller ikke linjedommerne.

Durkinjak og Overgaards sejrscifre: 17-21, 25-23, 23-21. Sådan!

Sejren bragte VEB på 4-1, og dermed var Eric Pangs afsluttende single mod Gentofte-debutanten Joshua Eipe uden den store betydning. Pang vandt sikkert i to sæt (21-15, 21-12).

Gentofte bragte sig foran 1-0 ved som ventet at vinde damedoublen. Marie Røpke og Helle Nielsen vandt 21-14, 21-8 over Rikke Axelsen og VEB-debutanten Maiken Falk Hoffmann. VEB-parret fulgte fint med i begyndelsen, men opgaven var dog for stor.

På den anden bane udlignede Yao Jie ved at vinde med præcis de samme cifre over Louise Hansen. Billedet var det samme. Gentofte-spilleren fulgte fint med i begyndelsen, men var aldrig i nærheden af at true OL-deltageren Yao Jie.

Peter Mikkelsen sørgede for VEB-føring på 2-1. Han vandt 21-9, 21-14 over Morten Tolver Kronborg. Mikkelsen - der nu er noteret for 13 sejre i 13 kampe for VEB - spillede i perioder imponerende godt, selv om det ikke mindst for en "pensioneret" topspiller er tidligt på sæsonen, når der er 18 grader udenfor og en del af de 150 tilskuere møder op i shorts.

Sideløbende med dette opgør var Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak i problemer i deres opgør, og det lagde et vist pres på Camilla Sørensen og Thomas Laybourn - sidstnævnte i sin første optræden som tidligere topspiller og førstnævnte i sin første mixeddouble siden U15-dagene.

Frederik Colberg og Line Kruse kom bedst ud af starthullerne i den med spænding imødesete mixeddouble, men som kampen skred frem overtog "Bette" og Laybourn styringen. De nåede lige at vinde 21-16, 21-17, inden herredoublen også faldt ud til VEB's fordel. Dermed var stillingen 4-1.

- Det var p.....sjovt. Jeg er klar til at spille mere mixeddouble, men det bestemmer træneren, grinte Camilla Sørensen.

Thomas Laybourn er jo vant til at spille mixeddouble med Camilla fra Skagen, men hans normale makker begynder med K og er mindst et par centimeter højere end Camilla med C.

- Det gik fint, og jeg tror, jeg har fået en ny makker, lød det fra Thomas Laybourn.

VEB spiller torsdag 6. september ude mod Værløse, som i aften overraskende besejrede Team Skælskør/Slagelses danske mestre på udebane.




Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved




VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen