HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.09.2012
Yao Jie og Camilla Sørensen spiller damedouble i Værløse

Trods 5-1 sejren over Gentofte i sæsonpremieren er der foretaget store ændringer på VEB's hold til torsdagens udekamp mod Værløse.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at de to singlespillere Camilla Sørensen og Yao Jie er sat sammen i damedouble. Det betyder, at Rikke Axelsen kastes for løverne i damesingle mod Tine Baun, mens Maiken Falk Hoffmann spiller mixeddouble med Thomas Laybourn.

- Med denne opstilling er der fem kampe i spil i stedet for kun fire. Desuden er det vigtigt for os at se, hvad Camilla og Yai Jie kan præstere sammen i damedouble, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Se de to holdopstillinger her.

Tina Baun er megafavorit mod Rikke Axelsen, og Camilla Sørensen og Yao Jie må påtage sig favoritværdigheden mod Tinna Helgadottir og Josephine Van Zaane.

- Ja, på papiret er vi favoritter i damedouble, men lad os nu se, om Camilla og Yao Jie kan få det til at fungere. Det håber vi selvfølgelig, udtaler Peter R. Jensen.

Han bruger ordene "sindssygt svær" om sæsonens første udekamp. Især ubesejrede Peter Mikkelsen skal vise sit værd i anden herresingle mod formstærke Mikkel Mikkelsen. Den unge Værløse-spiller imponerede i weekenden, da han besejrede Rasmus Fladberg i Grand Prix-turneringen i Aarhus. Det bliver yderst interessant at følge opgøret mellem den unge, fremadstormende Mikkelsen og den ældre, eks-topspiller Mikkelsen.

I første herresingle venter klassikeren mellem Kasper Ipsen og Eric Pang. VEb's hollænder har vundet de seneste par kampe, men inden da havde Værløse-spilleren et lille overtag.

I herredouble skal Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak, som jo overlevede syv matchbolde og vandt deres kamp mod Gentofte, igen op mod Anders Kristiansen og Rasmus Mangor Andersen. Værløse-parret vandt knebent i ligakampen i sidste sæson, men VEB trak det længste strå i det efterfølgende Golden Set.

I mixeddouble spiller Thomas Laybourn denne gang sammen med Maiken Falk Hoffmann, som er skiftet til VEB fra Randers. Her har Værløse - i forhold til holdets overraskende 4-3 sejr over de danske mestre fra Team Skælskør/Slagelse - forstærket sig, idet Maria Helsbøl spiller sammen med René Mattisson.

- Med al respekt for Rikke Axelsen står det 1-0 til Værløse, inden vi går i gang. Jeg anser resten af kampene som åbne, så der venter os en spændende aften, mener Peter R. Jensen.

Kampen spilles i Værløse-hallerne og ikke i Farum Arena som de foregående år.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen