HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.09.2012
VEB førte 2-1, men tabte 2-4 i Værløse

VEB tabte desværre med 2-4 i aftenens udekamp mod Værløse. Stillingen var 2-2 inden de to sidste kampe, hvor Peter Mikkelsens led sit første nederlag i VEB-trøjen, og Thomas Laybourn og Maiken Falk Hoffmann lidt uventet tabte i tre sæt.

- Jeg ærgrer mig rigtigt meget over, at vi ikke kom ud i et Golden Set og i det mindste fik et point med hjem, men i aften var det os, som havde marginalerne imod os. Vi tabte tre kampe med 15, 17 og 18 i tredje sæt. Jeg kan dog ikke sætte en finger på spillernes indsats. Alle kæmpede for det. Sidste år tabte vi også 4-2 i Værløse, men der var vi ikke i nærheden af point. Det var vi trods alt i aften, udtaler VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Rikke Axelsen åbnede kampen med at tabe 4-21, 8-21 til Tine Baun. Det lykkedes dog hurtigt Eric Pang at udlignede til 1-1. VEB's hollandske es vandt 21-18, 21-6 over Kasper Ipsen. Det var tredje gang i træk, at Pang vandt sikkert over Ipsen.

Camilla Sørensen og Yao Jie - som aldrig tidligere har spillet sammen - vandt lige så sikkert over Tinna Helgadottir og Josephine Von Zaane. 21-12, 21-10 endte det ulige opgør i Værløsehallerne.

- Både Pang og damedoublen spillede flot, roser Peter R. Jensen.

I aftenens fjerde opgør var der endelig spænding om udfaldet. Desværre for VEB var det hjemmeholdet, som trak det længste strå. Anders Kristiansen og Rasmus Mangor Andersen besejrede Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak med 21-15, 14-21, 21-18.

- Vi kom desværre lidt skidt ud af starthullerne i tredje sæt, men kom op på 18-19, hvor Værløse havde en svineheldig netruller til 18-20, ærgrer Peter R. Jensen sig.

Værløse kom foran 3-2, da duellen mellem Mikkelsen og Mikkelsen - med fornavnene Mikkel og Peter - endte 21-17, 18-21, 21-16 til den unge Værløse-spiller. Mikkel Mikkelsen blev dermed den første spiller, som fik skovlen under Peter Mikkelsen i VEB-trøjen. Nederlaget kom efter 13 flotte sejre på stribe.

Peter Mikkelsen førte 11-7 i tredje sæt og lignede på dette tidspunkt en vinder, men Mikkel Mikkelsen kom hurtigt på 12-12 og var herefter stærkest i afslutningen.

- Det skulle jo ske, at Peter tabte på et tidspunkt, og vi vidste, at aftenens kamp ville blive svær. Mikkel fortjener stor ros. Han tog de nødvendige chancer og spillede flot. Jeg klandrer ikke Peter noget som helst, understreger Peter R. Jensen.

Nu var det op til Maiken Falk Hoffmann og Thomas Laybourn at fremtvinge et Golden Set. Det begyndte fint med en sejr i første sæt på 21-16, men desværre var Værløse-parret Maria Helsbøl og René Mattisson bedst i andet og tredje sæt (21-15, 21-15). Dermed vandt Værløse 4-2.

- De gjorde nogle taktisk kloge ting efter første sæt, og vi havde problemer, når Maiken servede. Her lagde de et stort pres på os. Det var en chance, jeg tog, og nu er vi en erfaring rigere. Ligesom resten af holdet kæmpede Maiken og Laybourn det bedste, de har lært, men det var ikke nok i aften, konstaterer sportschefen.

VEB's næste opgave er 25. september ude mod Greve, som kun har fået ét point i de to første kampe.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen