HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.09.2012
VEB har 17-årig debutant med i udekampen mod Greve

17-årige Emilie Juul Møller får debut, når VEB tirsdag aften møder Greve på udebane. Og der venter den unge spiller en stor mundfuld, idet hun sammen med Zvonimir Durkinjak skal møde Kamilla Rytter Juul og Mikkel Delbo.

- Greve er storfavorit i mixeddouble, men Zvonimir går altid på banen med troen på, at han kan vinde, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen, som glæder sig til at se Emilie Juul Møller i Badmintonligaen.

Hun flyttede til Frederikshavn for nogle år siden for at gå på Nordjyllands Sports College og blev inden sæsonen indlemmet i ligatruppen. Og nu får hun altså chancen - på den vel nok sværeste udebane i ligaen. Emilie Juul Møller afløser Rikke Axelsen.

- Efter Camilla og Maiken er Emilie lige nu vores bedste mixeddoublespiller, og hun kan spille uden nerver i Greve, for hun har alt at vinde, lyder det fra sportschefen.

Camilla Sørensen og Maiken Falk Hoffmann er sat sammen i damedouble, hvor de skal møde U19-spillerne Rikke Søby Hansen og Isabella Nielsen. I herredouble stiller VEB op med Thomas Laybourn og Nikolaj Overgaard, som skal prøve kræfter den tidligere VEB-spiller Jonas Rasmussen og Mikkel Elbjørn. Ifølge Peter R. Jensen er begge kampe helt åbne.

Alle tre VEB-doubler er nye konstellationer. Dermed har VEB i sæsonens tre første kampe endnu ikke givet genvalg til en double.

I singlerne stiller begge hold op efter planen. Eric Pang udfordrer Joachim Persson, Peter Mikkelsen står over for Rasmus Messerschmidt, og Yai Jie prøver kræfter med Linda Zetchiri fra Bulgarien.

- Både Peter og Yao Jie er favoritter, men de skal spille op til deres bedste, hvis de skal vinde. Især Linda Zetchiri bliver en vanskelig modstander for Yao Jie, vurderer VEB's sportschef.

Han betegner opgøret mellem Pang og Persson som helt åbent. Persson vandt 21-19 i tredje sæt, da VEB senest gæstede Greves "hule".

VEB indledte sæsonen med en 5-1 sejr over Gentofte, hvorefter holdet tabte 2-4 i Værløse. Netop nederlaget i Værløse gør, at VEB-spillerne er sultne efter point.

- Normalt er Greve på udebane ikke en kamp, hvor vi kalkulerer med at få point, men Greve er stadig uden Christinna Pedersen, og de har kun fået ét point i de to første kampe. Vores mål er derfor helt klart at få point med hjem. Vi må ikke smide alle tre point igen. Det er for dyrt i det lange løb, udtaler Peter R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen