HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook25.09.2012
VEB var længe i vinderposition, men tabte 2-4 i Greve

VEB førte 1-0 og 2-1, og da Yao Jie vandt 21-12 i første sæt, lignede det mindst et Golden Set og måske endda en 4-2 sejr til VEB i tirsdagens vanskelige udekamp mod Greve. Men ak-ak, VEB tabte 2-4.

Efter det flotte første sæt tabte Yao Jie skuffende i tre sæt til Linda Zetchiri. Det er reelt første gang, at Yao Jie skuffer i VEB-trøjen.

Dermed skulle Thomas Laybourn og Nikolaj Overgaard vinde herredoublen for at fremtvinge et Golden Set. Og det begyndte godt, for VEB-parret førte hele vejen i første sæt indtil 17-15, men tabte alligevel 18-21. I andet sæt var Greve bedst, og dermed måtte VEB-spillerne for anden gang i træk forlade hallen uden point.

Det gjorde ondt i aften, hvor VEB virkelig havde Greve på krogen, men det nytter selvfølgelig ikke noget at tabe de tre tætte kampe, som opgøret bød på. Også i den indledende damedouble lignede VEB-spillerne længe to vindere, men så gik det altså galt.

- Jeg vil ikke gå i detaljer om de enkelte kampe, for jeg er simpelthen så skuffet. Jeg har sagt til spillerne, hvad jeg mener. Jeg vil ikke høre på alverdens undskyldninger. Hvis vi vil være med i den bedste halvdel, nytter det ikke noget at levere en indsats, som nogle af spillerne gjorde i dag. Mere vil jeg ikke sige, lød det fra en dybt skuffet sportschef, Peter R. Jensen, efter nederlaget i Greve.

Kampene blev afviklet i denne rækkefølge:

1. herresingle:

Joachim Persson - Eric Pang: 15-21, 5-21.

Persson fulgte med i første halvdel af første sæt, men herefter kontrollerede VEB's hollænder resten af kampen. Imponerende cifre. Pang fik dermed revanche for nederlaget til Persson samme sted i januar.

Damedouble:
Rikke Søby Hansen / Isabella Nielsen - Camilla Sørensen / Maiken Falk Hoffmann: 16-21, 21-14, 21-16.

Opløftende første sæt af den nye VEB-konstellation, som også førte midtvejs i anden sæt, inden Greves to U19-spillere kom i gang. I tredje sæt var Greve hele tiden foran - for det meste med 3-5 point. Det var anden kamp i træk, at Maiken vinder første sæt, men taber sin kamp. Øv. For Camilla var det sæsonens første nederlag.

2. herresingle:
Rasmus Messerschmidt - Peter Mikkelsen: 11-21, 14-21.

Peter Mikkelsen indfriede forventningerne med en sikker sejr i to sæt. Peter led jo sit første nederlag som VEB-spiller i den seneste kamp mod Værløse, så dejligt at se ham tilbage i rollen som sejrherre.

Mixeddouble:
Mikkel Delbo Larsen / Kamilla Rytter Juhl - Zvonimir Durkinjak / Emilie Juul Møller: 21-9, 21-4

VEB's 17-årige debutant kom i menneskehænder i sin debut. Der ER stor forskel på 3. division og Badmintonligaen. De optimistiske drømme om at true Greves storfavoritter varede et par minutter.

Damesingle:
Linda Zetchiri - Yao Jie: 12-21, 21-9, 21-17

Et lidt rusten Yao Jie efter OL mod Greves dygtige spiller fra Bulgarien. Det var temaet inden kampen. Første sæt var tæt indtil pausen, hvorefter Yao Jie dominerede totalt. I andet sæt blev VEB-spilleren blæst omkuld - kom bagud 1-9. I tredje sæt var det igen Zetchiri, som tog teten. Yao Jie var bagud med 2-3 point det meste af tiden, bl.a. 11-13 og 13-15, udlignede dog til 15-15, men kom igen bagud med to. Hun kom op på 17-18, men Greve-spilleren snuppede tre point i træk og fik dermed den sejr, som VEB-lejren på forhånd erkendte, var en realistisk mulighed, selv om Yao Jie ikke er vant til at tabe til andre end Tine Baun i Ligaen.

Herredouble:
Jonas Rasmussen / Mikkel Elbjørn Larsen - Thomas Laybourn / Nikolaj Overgaard: 21-18, 21-15,

Aftenens tredje VEB-double, som aldrig har spillet sammen før. Jo, der eksperimenteres med doublerne her i begyndelsen af sæsonen. I første sæt var VEB-parret i teten det meste af tiden, senest ved 17-15, men tabte altså 18-21. I andet sæt førte VEB-parret 4-2, men herefter skiftede føringen ejermænd i resten af sættet. Nedturen for VEB var fuldendt.

Det var anden kamp i træk, at VEB førte 2-1 på Sjælland, men ikke fik point med hjem.

VEB spiller torsdag 4. oktober hjemme mod AB Aarhus.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen