HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook03.10.2012
Større udstråling, engagement og sammenhold

Større udstråling, engagement og sammenhold. Det er tre af de ting, som sportschef Peter R. Jensen fokuserer på, når VEB torsdag aften i Arena Nord i Frederikshavn får besøg af AB Aarhus, der har Morten Frost som sportschef.

- Jeg var meget skuffet efter vores 2-4 nederlag i Greve, og jeg forlanger en helt anden præstation og især indstilling, når vi møder AB. Spillerne skal vise, at de vil det her. De skal ikke kun være klar, når de selv spiller. De skal også være der for holdkammeraterne, og det har haft nogle gode spillermøder om i denne uge, siger Peter R. Jensen.

- Vi har en stor gruppe af frivillige i Skagen og Frederikshavn, som året rundt knokler for at skabe det økonomiske fundament for VEB's tilstedeværelse i Badmintonligaen. I weekenden havde vi for eksempel 15 mennesker i DR-Byen. De var af sted fra fredag kl. 7.00 og kom hjem igen natten til lørdag. Spillerne skylder at vise de mange frivillige, at de er klar til at slås for VEB. Fem timers fokus fra vi ankommer i hallen, til kampen er færdig. Det er alt, hvad jeg beder om, siger sportschefen.

Han har rokeret ivrigt i doublerne i denne sæson, som indtil videre har budt på en sejr og to nederlag til VEB. I sæsonens eneste rent jyske opgør vender VEB tilbage til udgangspunktet. Altså den opstilling, som gav en 5-1 sejr over Gentofte i sæsonpremieren.

Det vil sige, at publikum i Arena Nord kan se frem til følgende kampe:

MD: Camilla Sørensen/Thomas Laybourn - Line Kjærsfeldt/Mats Bue
1HS: Eric Pang - Flemming Quach
2HS: Peter Mikkelsen - Mathias Mundbjerg
DS: Yao Jie - Sofie Futtrup
HD: Nikolaj Overgaard/Zvonimir Durkinjak - Rasmus Bonde/Kasper Antonsen
DD: Rikke Axelsen/Maiken Falk Hoffmann - Tine Høy/Cecilie Bjergen

AB Aarhus mangler for anden kamp i træk holdets normale første herresingle, inderen Anand Pawar. Det betyder, at Eric Pang skal møde Flemming Quach. Det gjorde VEB's holllænder også sidste år i Aarhus, og her tabte Eric Pang overraskende.

- Det bliver endnu en meget tæt ligakamp, men jeg vil ikke sige noget om, hvem jeg mener, er favoritter i de enkelte kampe. Vi har seks kampe, og vores spillere skal hver især koncentrere sig om at vinde netop deres kampe. Og derudover skal de bidrage konstruktivt i holdkampen, når de ikke er i aktion på en af banerne, fastslår Peter R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen