HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook04.10.2012
VEB vinder 5-1 over AB Aarhus

Efter to ærgerlige og knebne nederlag på udebane vandt VEB torsdag aften med 5-1 på hjemmebane over AB Aarhus. Dermed har VEB maksimumpoint og en flot kampscore på 10-2 i denne sæson i Arena Nord i Frederikshavn.

- Fedt, fedt, fedt at se spillerne præstere, men kampen viser igen, at det er de små marginaler i alle ligakampe i denne sæson. Vi vinder 5-1, men AB havde stolpe ud i aften. De kunne sagtens have fået point med hjem, men vi stod virkelig sammen. Vi var opmærksomme på hinanden og lagde os ikke ned. Vi forsøgte hele tiden at finde løsninger - også i modgang, jubler sportschef Peter R. Jensen.

Eric Pang bragte hjemmeholdet foran med 1-0 ved at besejre Flemming Quach med 21-19, 21-15. Pang revancherede sig dermed for et "grimt" nederlag til Quach i sidste sæson, hvor den unge aarhusianer udspillede VEB's hollænder i den intime hal i Aarhus.

Flemming Quach leverede også en glimrende indsats i Frederikshavn, men forstod ikke at udnytte føringer på 5-0 i første sæt og 4-0 i andet sæt. Det var en glad Eric Pang, som bragte sit hold på sejrskurs med sæsonens fjerde sejr i fire kampe.

- Han spiller hurtigt og laver en del uventede slag, blandt andet krydser han meget, men i aften forstod jeg heldigvis at stoppe ham, smilte en glad Eric Pang.

Hans smil blev endnu større, da Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak vandt 16-21, 21-14, 23-21 over formstærke Kasper Antonsen og Rasmus Bonde. VEB-parret er ekspert i konstant at være involveret i nervepirrende kampe. Således også i aften, hvor de vandt på deres fjerde matchbold efter i flere situationer i de afgørende dueller at have forpagtet heldet på nettet.

For aarhusianeren Overgaard og kroaten Durkinjak var det endnu en imponerende sejr. Ikke mindst Rasmus Bonde har imponeret i denne sæson med sejre over Mathias Boe og Jonas Rasmussen, så gæsterne var knebne favoritter i herredouble. Men VEB-parret kan slå alle i Arena Nord.

- Det er vanvittigt. De har en fantastisk indstilling, og den skal de komme med i alle kampe. Der venter flere flotte sejr, hvis de går på banen med en ydmyg indstilling og er klar til at kæmpe for alle point, mener Peter R. Jensen.

Peter Mikkelsen øgede VEB's føring til 3-0. Han kom ellers bagud med 8-14 i første sæt mod Mathias Mundbjerg, men vandt 21-16, 21-12. Der var klasseforskel på de to spillere. Det var Peter Mikkelsens 16. sejr i 17 kampe for VEB.

- Vi har tre rigtigt gode singler, og det viste spillerne igen i aften. Det er betryggende, siger Peter R. Jensen.

AB Aarhus reducerede til 1-3 i damedouble. Efter en lang kamp vandt Tine Høy og Cecilie Bjergen med 21-14, 21-23, 21-14 over VEB-parret Rikke Axelsen og Maiken Falk Hoffmann. Det var helt tæt ved 8-8 i tredje sæt, men så rykkede AB Aarhus med syv point i træk. Men absolut en godkendt indsats af de to VEB-spillere, som dog også må erkende, at det bliver svært at komme på tavlen i Badmintonligaen.

- Vi laver lidt dumme fejl, men deres fight og indstilling er klart godkendt, fortæller Peter R. Jensen.

Yao Jie sikrede VEB allerede tre point, da hun vandt 21-16, 21-12 over Sofie Futtrup. VEB-spilleren nåede slet ikke op på sit normale niveau. Det så ud som om, at hun var småskadet, men sejren var aldrig i fare.

Mixeddoublen havde dermed kun kosmetisk betydning. Og så alligevel ikke. Reaktionen fra Camilla Sørensen og Thomas Laybourn sagde det hele. De jublede, da de sejrede med 21-18 i afgørende sæt over en velspillende Line Kjærsfeldt og Mats Bue. VEB-parret blev blæst af banen i første sæt, som de tabte 7-21. Andet sæt vandt de 21-19.

Jo, det var en mixeddoublesejr, som er vigtig for de to spilleres selvtillid i de kommende kampe. Nu har de vundet begge kampe, hvor de har spillet sammen.

- Det var noget roderi, men de samlede tingene op og var hele tiden konstruktive. De prøvede at gøre tingene bedre, så det var positivt, at de ikke slog op i banen, men kæmpede sejren hjem, siger sportschefen.

VEB's næste opgave er de danske mestre fra Skælskør/Slagelse. Et opgør, der spilles tirsdag 6. november kl. 19.00 i Arena Nord.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen