HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook08.11.2012
To kostbare nederlag i herresingle, da VEB tabte 2-4 i Solrød

- Det bliver nøjagtigt så nervepirrende, som jeg forudsagde inden sæsonen. Det er jo vanvittigt at kigge på stillingen, men der er kun én ting at gøre, og vi kigger fremad. Vi skal have point i de tre sidste kampe.

Sådan faldt ordene fra VEB's sportschef, Peter R. Jensen, efter torsdagens skuffende 2-4 nederlag i Solrød. VEB ligger nr. otte med syv point. Samme pointtal har AB Aarhus på niendepladsen, som er lig med en plads i nedrykningsslutspillet efter grundspillet. Til gengæld er der kun to point op til Odense på tredjepladsen.

VEB møder i næste runde netop Odense på hjemmebane. Herefter venter Lillerøds pointløse bundhold på udebane, inden Skovshoveds suveræne tophold kommer til Frederikshavn lige inden jul.

I aftenens kamp mod Solrød tabte VEB for første gang i to sæsoner begge herresingler. Peter Mikkelsen blev slået 21-10, 17-21, 15-21 af Rasmus Fladberg, mens Eric Pang tabte 17-21, 16-21 til Emil Holst. Det var tredje gang i træk, at Solrød-spilleren besejrede Pang.

Pang kom bagud 4-14 i første sæt, men nåede op på 15-16, inden han alligevel tabte. I andet sæt startede VEB-spilleren igen skidt. Det stod 2-11 i løbet af ingen tid, og selv om han atter var tæt på at indhente forspringet, lykkedes det ikke. Aftenens klart største skuffelse set med VEB-øjne.

- Jeg kan ikke forklare det. Vi har set det før. Han har typisk sådan én kamp i hver sæson, hvor han er helt væk, og det var åbenbart i aften, ærgrer Peter R. Jensen sig.

Peter Mikkelsen var altdominerende i første sæt, som han vandt 21-10. Han kørte Fladberg rundt på den bageste del af banen, og Solrød-spilleren var frustreret. Men Fladberg er typen, der kæmper med alt, hvad han har, og i aften var det nok til et flot comeback. Endnu en streg i regningen for VEB. Det var blot Peter Mikkelsens andet nederlag i 19 kampe for VEB.

Inden de to herresingler havde også damedoublen med Rikke Axelsen og Maiken Falk Hoffmann tabt i i to sæt. 13-21, 17-21 lød cifrene efter en kamp, som VEB-parret sagtens kunne være bekendt. Særligt i andet sæt gjorde de det godt.

Bagud 0-3 var der ikke råd til flere nederlag, og det var faktisk meget tæt på, at VEB udlignede og fremtvang et Golden Set.

Mixeddoublen med Camilla Sørensen og Thomas Laybourn vandt 21-19, 21-17 over Lena Grebak og Theis Christiansen. Det var VEB-parrets fjerde sejr i fire kampe. Yao Jie besejrede Sandra-Maria Jensen med 21-11, 21-16. Alle tre VEB-spillere fik roser af sportschefen.

Desværre blev det til et nederlag i aftenens helt store gyser, herredouble. Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak tabte 21-15, 22-24, 20-22. I andet sæt var de bagud med 14-20, men tilkæmpede sig en matchbold ved stillingen 21-20.

- Havde vi vundet den, tror jeg også, at vi havde taget sejren i Goden Set, og så havde vi haft to point med hjem til Vendsyssel. Det kan vi selvfølgelig ikke bruge til noget, men det viser bare, hvor tæt ligaen er. Vi skal simpelthen slås om hvert et point, og det bliver vores indstilling i de tre sidste kampe i grundspillet, lover Peter R. Jensen.

VEB's næste kamp er torsdag 29. november hjemme mod Odense.

 
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen