HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook30.11.2012
Skæbnekamp mandag aften i Lillerød

Med kun to runder tilbage af grundspillet har VEB ryggen mod muren, når holdet mandag aften møder Lillerøds bundhold på udebane. Skåret lidt firkantet ud i pap har VEB brug for tre point for at undgå en plads i nedrykningsslutspillet.

Presset er derfor stort på spillerne. Kigger de på stillingen, kan de se, at Lillerød fortsat savner at komme på pointtavlen, men i aftes førte de faktisk 2-0 i Værløse og tabte 19-21 i tredje sæt i første herresingle.

Marginalerne har ikke været på Lillerøds side, men VEB er klar over, at Lillerød har spillerne, som kan drille VEB. Og historien om VEB i denne sæson er desværre, at der i næsten alle kampe er spillere, som underpræsterer.

Vi så det i aftes mod Odense, hvor specielt Camilla Sørensen og Thomas Laybourn kiksede i mixeddouble. Det var vores mest sikre kort, inden vi gik i gang, men de tabte, og det kostede os mindst ét point.

I udekampene mod Værløse og Solrød gik det galt for Peter Mikkelsen. Han har blot tabt to kampe i sine 20 kampe i VEB-trøjen, men begge har altså kostet værdifulde point, idet VEB tabte de to kampe med 2-4. Det var heller ikke planen, at Eric Pang skulle blive den lille i Solrød i opgøret mod Emil Holst.

En sejr over Lillerød kræver, at hele VEB-holdet lever op til forventningerne. Der er ikke råd til fejl i denne skæbnekamp, hvor Lillerød med deres opstilling tydeligvis satser på succes i herredouble.

Her har Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak igen i i denne sæson været involveret i den ene gyser efter den anden. De har spillet seks kampe sammen, og alle er afgjort i tre sæt. To gange er det lykkedes det unge VEB-par at vinde med 23-21, men de fire andre gange har de tabt 18-21, 19-21, 14-21 og 18-21. Mandag aften har VEB brug for, at "drengene" snupper sæsonens tredje sejr.

Se de to holdopstillinger til mandagens kamp i Lillerød.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen