HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook12.12.2012
VEB vinder protest - Lena Frier klar til slutspillet

Det var en meget glad sportschef i VEB, Peter R. Jensen, som i dag modtog afgørelsen på en protest, som VEB havde indgivet til Badminton Danmarks Appeludvalg. VEB vandt protesten, og det betyder, at doublespilleren Lena Frier alligevel må deltage i slutspillet.

Holdturneringsudvalget (HU) besluttede i november, at Lena Frier ikke måtte medvirke i slutspillet for VEB, fordi hun ikke - som reglementet foreskriver - nåede at spille en ligakamp inden 7. oktober.

Denne afgørelse protesterede VEB over, fordi Lena Frier fødte en datter 12. august og derfor ikke fysisk var klar til at spille i Badmintonligaen inden 7. oktober. VEB anførte desuden i protesten til Appeludvalget, at HU's behandling af VEB's protest var mangelfuld og langsommelig.

I dag kom afgørelsen. HU valgte at genoptage sagen og konkluderer i sin nye afgørelse: "På baggrund af det samlede forløb, samt det forhold, at formuleringen i svaret på dispensationsansøgningen var uklar, meddeler HU hermed dispensation til, at VEB kan benytte Lena Frier Kristiansen i de resterende holdkampe i sæson 2012/2013."

- Vi er glade for afgørelsen, som dog har været for længe undervejs. Det er urimeligt, at en spiller på grund af graviditet ikke må være med, når hun igen er klar til at spille, mener Peter R. Jensen.

Lena Friers værdi for holdet er indiskutabel. I sit comeback vandt hun sammen med Maiken Falk Hoffmann i tre sæt over Odense.

- Historisk set kan vi se på VEB's resultater, at Lena Frier har en nøgleposition. Holdet fungerer bedre, når Lena er med, understreger Peter R. Jensen, som takker alle de andre ligaklubber, der bakkede VEB op i protesten mod HU's afgørelse.

VEB's afslutter grundspillet tirsdag 18. december hjemme i Frederikshavn mod Skovshoved. VEB er sikker på en plads i Medaljeslutspillet.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen