HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



15.03.2013
Sportschef: Odense er kneben favorit, men vi tror på sejren

- I kraft af sin hjemmebane er Odense kneben favorit, men vi tror på sejren efter at have set holdene.

Sådan lyder ordene fra VEB's sportschef, Peter R. Jensen, efter fredagens offentliggørelse af holdene til mandagens DM-kvartfinale mellem Odense og VEB.

Se de to holdopstillinger her.

Peter R. Jensen mener, at VEB er favorit i damesingle og anden herresingle. Til gengæld er hjemmeholdet favorit i første herresingle og herredouble. I mixeddouble er Odense svag favorit, og det samme er VEB i damedouble. 

- Men én ting er, hvad vi tror. Sæsonen har vist, at kampene ofte byder på uventede resultater. Det tror jeg også, vi vil se på mandag, udtaler Peter R. Jensen.

Han håber naturligvis, at det er gæsterne, som er leveringsdygtige i flest overraskelser. Det kunne være i mixeddouble, hvor Thomas Laybourn og Camilla Sørensen har et "hængeparti" fra grundspillet. Her leverede VEB-parret sæsonens dårligste præstation og tabte klart i Arena Nord til Celine Juel og Søren Gravholt.

- Odense har forstærket sin mixeddouble, så det bliver sværere at få revanche, men jeg forventer at se to meget veloplagte VEB-spillere i dette opgør, siger Peter R. Jensen.

Spændende bliver det også, om Eric Pang igen kan vinde over Viktor Axelsen. Det gjorde VEB-spilleren så sent som onsdag aften i Swiss Open, hvor Pang vandt 21-17 i tredje sæt. Pang havde ellers tabte sine første fire kampe mod det fynske mega talent.

- Viktor er naturligvis favorit på hjemmebane. Han vandt med 10 og 16 i Arena Nord og må ikke tabe til Eric Pang, men det er klart, at Pangs sejr i onsdags for alvor gør, at vi tror på chancen, siger VEB's sportschef.

Interessant er det, at Odense går all in i herredouble. Her stiller fynboerne op med Mathias Boe og Nathan Robertson. Sidstnævnte var ikke med i mellemspillet, men flyves ind til kvartfinalen mod VEB. Det stærke Odense-par skal op mod Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak. De mødtes også i Arena Nord, og her vandt det fynske par 21-18 i tredje sæt.

Men alene det, at Odense i den grad topper sin herredouble, viser hvilken respekt modstanderne har fået for VEB's "drenge", som virkelig har imponeret i denne sæson. Og Overgaard og Durkinjak går helt sikkert efter "guldet" i Odense.

Der er kampstart kl. 19.00 i Odense Idrætshal.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen