HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



24.03.2013
VEB tabte 1-4 til Skovshoved efter gyser-åbning

Vendsyssel Elite Badminton tabte 1-4 til Skovshoved i søndagens DM-semifinale, som blev sendt direkte på TV3 Sport1.

DM-semifinalen var straks fra start et drama. Både i damesingle og damedouble faldt afgørelsen efter meget tætte og lange kampe, hvor de små marginaler og tre tvivlsomme kendelser i træk var med Skovshoved.

Efter over en times spil faldt afgørelsen nærmest samtidig på de to baner. Maiken Falk Hoffmann og Camilla Sørensen tabte 21-18, 13-21, 17-21 til Mette Viscovich og Anne Skelbæk. I slutningen af tredje sæt følte VEB-parret sig bortdømt i tre dueller i træk - to gange af den samme linjedommer.

Og mens VEB-lejren prøvede at komme sig over den ubehagelige oplevelse, kæmpede en meget, meget træt Yao Jie for at hive sejren hjem mod bare 17-årige Natalia Koch Rohde. VEB-spilleren overlevede to matchbolde, inden hun desværre tabte 20-22, 21-19, 21-23. 

Yao Jie burde aldrig have tabt første sæt. Hun var hele tiden i teten og førte blandt andet 16-12. Hollænderen havde flere sætbolde, men føringen smuldrede, og meget uventet tog Natalia Koch Rode første sæt. Det var en tydeligt frustreret VEB-spiller, som prøvede at samle sig inden andet sæt. Her var hun i problemer, men brugte sin rutine og fremtvang et tredje sæt. I dette førte Yao Jie 18-15 og burde selvfølgelig have lukket kampen, men hatten af for Natalia Koch Rode. Hun turde spille og tog de nødvendige chancer. 

Så tæt på en 2-0 føring - og så alligevel bagud 0-2. Nu var det op ad bakke.

Peter Mikkelsen reducerede til 1-2 med en knusende sikker sejr på 21-11, 21-12 over reserven Morten Spurr Madsen. Mikkelsen er dermed oppe på 25 sejre i 27 kampe i VEB-trøjen. Imponerende statistik.

På den anden bane var der store tæsk i første sæt til Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak. De tabte 8-21 til Carsten Mogensen og Mads Conrad. I andet sæt gik det meget bedre. Her fulgtes de to par ad til 12-12, hvor spillet for tredje gang i dette sæt blev afbrudt på grund af problemer med gulvet i Skovshoved. Der var lagt et trægulv oven på betongulvet, men træpladerne rykkede sig, og det skabte huller på banen. Pausen var god for "skovserne", der fik mere tempo på spillet igen og vandt 21-16.

Efter lussingen i første sæt var det godt, at Durkinjak og Overgaard kom igen, men særligt sidstnævnte lavede for mange fejl til, at det for alvor blev spændende.

Nede med 1-3 inden første herresingle og mixeddouble havde VEB brug for nærmest overnaturlige kræfter for at chokere Skovshoved. 

Formstærke Eric Pang skulle prøve kræfter med verdensranglistens nr. seks, Jan Ø. Jørgensen, som også har vist kanonform her i marts. VEB drømte om, at Pang kunne chokere Jan Ø., men Skovshoveds nordjyde var for stærk, og med en sejr på 21-13, 21-15 sikrede han sæsonens indtil videre klart bedste hold i Ligaen en fortjent plads i DM-finalen torsdag 18. april.

Det var skuffende, at Pang slet ikke kunne gøre noget i dette opgør, så det blev en noget mat afslutning på DM-semifinalen. Og mon ikke mange VEB-fans sidder tilbage med dette ubesvarede spørgsmål: Hvad mon der var sket, hvis VEB havde bragt sig foran 2-0 i Skovshoved? Det var jo så tæt på.

I semifinalens sidste kamp nåede Emilie Juul Møller og Thomas Laybourn at tabe 12-21 i første sæt og var bagud 4-8 i andet sæt til Julie Houmann og Mads Pieler Kolding.

VEB skal nu spille om DM-bronze tirsdag 16. april ude mod taberen af mandagens semifinale mellem Greve og Team Skælskør/Slagelse. 




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen