HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



24.03.2013
VEB-sportschef: Vi var tæt på en 3-0 føring

- Vi var tæt på at bringe os foran 3-0, men kom i stedet bagud med 0-2. Herefter var det ekstremt svært at finde troen på sejr, sagde VEB's sportschef, Peter R. Jensen, efter søndagens 1-4 nederlag i DM-semifinalen mod Skovshoved.

Stillingen var 15-15 i første runde i tredje sæt i både damedouble og damesingle, men begge kampe blev vundet af hjemmeholdet.

- Vores damedouble (Camilla Sørensen og Maiken Falk Hoffmann, red.) spillede godt mod et meget nervøst Skovshoved-par, der virkelig var presset, sagde Peter R. Jensen.

Især bolden ved stillingen 18-16 til Skovshoved ærgrede sportschefen sig over. Han er ikke i tvivl om, at VEB blev bortdømt af den ene linjedommer.

- Det var vanvittigt, og det sagde flere af Skovshoved-folkene også bagefter kampen. Bolden nede ved vores baglinje var klart ude, men blev dømt inde. Det var tyveri, mente Peter R. Jensen.

Han afviste til gengæld, at der var flere fejlkendelser, som gik imod VEB-parret. Det fremgik ellers af tv-dækningen fra Skovshoved.

Peter R. Jensen så ikke Yao Jies kamp og havde derfor ikke så mange kommentarer til hollænderens uventede 21-23 nederlag i tredje sæt. Til gengæld var han tilskuer på første række, da "huller" på tv-banen tre gange betød, at spillet blev afbrudt i anden sæt i herredouble.

- Vi laver en indsigelse til forbundet. De havde lagt træplader ud for at gøre gulvet bedre at spille på, og det er selvfølgelig helt i orden, men det var slet ikke testet ordentligt. Det kan ikke være rigtigt, at man lader en DM-semifinale være prøveklud, lød kritikken fra VEB's sportschef.

Han noterede med tilfredshed, at Peter Mikkelsen reducerede til 1-2, men var ikke tilfreds med VEB's herredouble. Især Zvonimir Durkinjak fik kritik med på vejen.

- Han virkede specielt i begyndelsen af kampen nervøs. Han var slet ikke oppe i det gear, som han plejer.

Eric Pang var chanceløs mod Jan Ø. Jørgensen. VEB-spilleren prøvede det bedste, men var aldrig i nærheden af gevinst og dermed brast gulddrømmen for VEB.

- Vi var små marginaler fra et virkelig stort resultat. Vi sagde på forhånd, at én ting er at være favorit på papiret. Kampene skal vindes først. Det gik næsten vores vej, men vi må også sige, at det er fuldt fortjent, at Skovshoved er klar til DM-finalen.

Nå håber Peter R. Jensen, at Greve bliver VEB's modstander i kampen om bronze. Det er kun anden gang, at VEB skal spille om bronze. 

 




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen