HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



30.08.2013
VEB er svækket - jagter fortsat forstærkninger

VEB nøjes med en målsætning om en plads blandt de otte bedste i Badmintonligaens grundspil, selv om VEB i den forgangne sæson nåede helt frem til DM-semifinalerne.

Badmintonligaen begynder tirsdag 3. september, og her venter der VEB en særdeles vanskelig udekamp mod Team Skælskør/Slagelses danske mestre.

Damesinglen Karina Jørgensen og doublespilleren Martin Kragh udgør det nye islæt i VEB, som til gengæld har sagt farvel til Yao Jie, Thomas Laybourn, Camilla Sørensen, Lena Frier, Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard. Det var ventet, at sportschef Peter R. Jensen ville præsentere et par nye spillere mere, men det er endnu ikke lykkedes for ham at finde de rigtige spillere, som passer ind i truppen.

- Vi leder med lys og lygte, og jeg havde forventet at lukke mindst én aftale mere inden sæsonpremieren, men nu satser vi i stedet for på, at det lykkes til vores første hjemmekamp, tirsdag 24. september mod Aarhus AB, siger Peter R. Jensen.

Uvisheden omkring VEB's endelige trup gør, at landets nordligste ligaklub nøjes med at stile efter en plads blandt de otte bedste, som kvalificerer sig til slutspillet - og dermed undgår det nervepirrende nedrykningsslutspil.

I Eric Pang og Peter Mikkelsen har VEB i de seneste par sæsoner rådet over ligaens samlet set mest vindende herresingler. Begge tager endnu en tørn i VEB-trøjen, og der hviler et tungt pres på deres skuldre. VEB er i alle kampe afhængig af, at Pang og Mikkelsen leverer varen.

I damesingle har VEB mistet Yao Jie. Fra Lillerød er kommet Karina Jørgensen. Hun har ikke samme styrke som Yao Jie, men den 24-årige VEB-spiller er givetvis opsat på at vise resten af badminton-Danmark, at hun fortsat er en landets bedste damesingler.

Herredoublen med Nikolaj Overgaard og kroaten Zvonimir Durkinjak leverede stribevis af imponerende resultater i sæsonen 2012/2013. De overraskede også positivt i deres liga-debutsæson for to år siden, så VEB krydser fingre for, at det bliver alle gode gange tre for klubbens uhyre populære herredouble.

Martin Kragh (skiftet fra Randers), Emilie Juul Møller og Maiken Falk Hoffmann er andre sikre kort på VEB-holdet, som det ser ud lige nu. Holdet til sæsonpremieren offentliggøres på mandag kl. 10.00.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen