HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



26.09.2013
VEB vinder overraskende på udebane over Odense

VEB erobrede torsdag aften en overraskende 4-3 sejr ude over Odense, som lå på tredjepladsen efter gevinster i sæsonens to første kampe.

For anden kamp i træk blev Eva Lee den store helt hos VEB. Amerikaneren vandt sammen med Martin Kragh det afgørende Golden Set. VEB-parret var klart undertippet mod Sara Thygesen og Søren Gravholt, men vandt 21-18 efter at have været bagud blandt andet 5-8 og 8-11.

- Men Eva og Martin gav ikke op. De pressede Odense hele tiden og lagde trykket over på Søren Gravholt, som vi undrede os over blev valgt til at spille frem for Mathias Boe eller Jonas Rasmussen. Og der kom også nogle fejl fra Søren Gravholt. Stor kredit til både Martin og Eva. Det var stærkt at vinde. Det giver os nogle muligheder fremadrettet, at vi kan tro på dette par i mixeddouble, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Eva Lee har vundet alle sine tre kampe for VEB og har endda krydret sin entre i den danske liga med to triumfer i Golden Set på bare tre dage. Også hatten af for Martin Kragh. Den tidligere 1. divisionsspiller fra Randers havde næppe set sig selv vinde et Golden Set på Fyn med en verdensstjerne som Mathias Boe som nærmeste vidne.

- 4-3 over Odense er meget mere, end vi turde drømme om. Vi havde været glade for ét point, og derfor er vi jublende lykkelige over, at det blev til to point. Hele holdet skal have ros. Det var en pil op over hele linjen i forhold til i tirsdags mod AB Aarhus, mener Peter R. Jensen.

Spanieren Carolina Marin, der var fløjet ind som forstærkning mod VEB, bragte hjemmeholdet foran. Hun vandt 21-16, 21-8 over Karina Jørgensen, men VEB's sportschef var yderst tilfreds med VEB-spillerens præstation i første sæt og hendes gå-på-mod og fight i hele kampen.

Eric Pang udlignede til 1-1. Han tabte 14-21 i første sæt til esteren Raul Must. En udvikling, som gav bange anelser blandt VEB-spillerne, idet Pang jo i tirsdags overraskende tabte til Flemming Quach. Hollænderen kæmpede sig dog ind i kampen, og fra midt i andet sæt styrede han spillet. Pang sejrede 21-11, 21-13 i andet og tredje sæt.

Odense kom på 2-1, da Mathias Boe og Jonas Rasmussen besejrede Nikolaj Overgaard og Frederik Aalestrup med 21-14, 21-13. Aalestrup afløste Zvonimir Durkinjak, som sad over på grund af reglen om, at det kun er tilladt af bruge tre udlændingei hver kamp. VEB-parret var foran midt i andet sæt og slap fra opgøret med æren i behold.

Eva Lee og Paula Lynn Obanana udlignede til 2-2 efter en nervepirrende damedouble, hvor de to amerikanere vendte 15-18 til 21-18 i tredje sæt. VEB-parret førte 19-17 i første sæt, som de dog tabte med 19-21 til Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, der spillede klogt og godt. Samme cifre vandt
Lee/Obanana med i andet sæt.

Fynboerne kom igen på sejrskurs, da Celine Juel og Søren Gravholt efter planen besejrede Emilie Juul Møller og Martin Kragh med 21-9, 21-13. Men igen bragte VEB balance i regnskabet. Peter Mikkelsen overlevede et par sætbolde og vandt 23-21, 21-14 over Steffen Rasmussen. 

Odense havde vundet fire ud af fire herresingler mod Værløse og Gentofte, men denne torsdag aften blev det til to fynske nederlag.

Med sejren er VEB noteret for fire point. Det rækker kun til en syvendeplads, men det er værd at bemærke, at VEB i sine tre første kampe har mødt nr. to, tre og fire.

Næste opgave er tirsdag 8. oktober hjemme i Arena Nord mod Solrød, som også er noteret for fire point.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen