HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.10.2013
Publikum ikke i tvivl: Peter Mikkelsen som ny borgmester

Der var politisk topmøde som optakt til aftenens opgør i Badmintonligaen mellem Vendsyssel Elite Badminton og Solrød Strand. Både Lars Møller (V) og Birgit S. Hansen (A) gjorde det fint, men spørger man det veloplagte publikum, skal VEB-spilleren Peter Mikkelsen være borgmester i Frederikshavn Kommune.

VEB var bagud med 0-2 og 1-3, men udlignede til 3-3 efter sejre i herre- og mixeddouble. Herefter skulle kampen afgøres i Golden Set mellem Peter Mikkelsen og Solrøds Emil Holst. Sidstnævnte knuste i ordinær kamp Eric Pang med cifrene 21-6, 21-17. Og Holst høstede ingen sympati, da han straks efter sejren råbte: "Han er så langsom". En kommentar med klar adresse til VEB's slagne hollænder.

Den opførsel betød, at tilskuerne virkelig var på mærkerne i Golden Set, som udviklede sig til en særdeles velspillet forestilling. Emil Holst lignede en vinder, da han bragte sig foran 17-14 - faktisk uden at have lavet én eneste fejl.

Men pludselig kom fejlene, efter at Peter Mikkelsen på mirakuløs vis fik en netruller fra Holst returneret knivskarpt. VEB-spilleren udlignede til 17-17. Publikum var helt oppe at køre, og minsandten om ikke Peter Mikkelsen snuppede fire point mere - og altså vandt 21-17. Forrygende flot af VEB-spilleren.

- Han er ung, og rutinen hjalp mig virkelig, smilte VEB's beskedne matchvinder efter  triumfen.

Peter Mikkelsen var også manden, som bragte VEB ind i kampen igen efter den skuffende åbning, hvor Solrød førte 2-0. Mikkelsen vandt 21-12, 21-15 over Jacob Nilsson og er dermed stadig - her i sin tredje sæson - ubesejret i "ordinær spilletid" i Arena Nord.

Mens det var efter bogen, at VEB tabte åbningskampen i damedouble, skuffede Eric Pang igen sit hjemmepublikum. Det var direkte ydmygende at se ham tabe 6-21 i første sæt. Han kom endda bagud 0-3 og 3-8 i andet sæt, men havde kontakt ved både 11-11, 14-14 og 16-16, inden han blev besejret med 17-21. Efter to dårlige præstationer på hjemmebane er Eric Pang ikke i nærheden af en plads i byrådet. Det er simpelthen for ringe. Vi prøver med denne Google-oversættelse: "Trek jezelf samen" (ta' dig sammen!).

- Vi skal også rose Emil Holst. Han spillede fantastisk i aften, udtaler VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Karina Jørgensen spillede en fin kamp mod Sandra-Maria Jensen i damesingle. Solrød-spilleren var favorit, og det endte desværre også med, at VEB-spilleren tabte sin fjerde kamp i træk: 17-21, 22-20, 17-21. Karina Jørgensen vendte 8-13 til 15-13 i tredje sæt, men lavede herefter tre hurtige fejl i træk, og det var forskellen på de to spillere. Men en klart godkendt indsats af Karina Jørgensen.

Bagud 1-3 var det op ad bakke. Heldigvis gik det herefter VEB's vej. Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak vandt 21-18, 21-11 over Mads Pedersen og Niclas Nøhr. Nu var det op til hjemmebane-debutanten Paula Lynn Obanana og Martin Kragh at fremtvinge et Golden Set. Og det lykkedes. Parret vandt 21-16, 21-18 over Amanda Madsen og Theis Christiansen. 

Det var VEB's tredje sejr i træk i Golden Set. Holdets næste kamp er tirsdag 5. november hjemme mod Værløse.

VEB avancerer til femtepladsen efter aftenens herlige comeback, som de godt 325 tilskuere i Arena Nord ikke glemmer lige med det samme.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen