HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook17.10.2013
Denmark Open: Anden runde blev endestationen for Eric Pang

VEB's Eric Pang leverede en særdeles opløftende indsats i Yonex Denmark Open, selv om anden runde blev endestationen for hollænderen.

Eric Pang tabte torsdag eftermiddag til den tredjeseedede kineser Pengyu Du. Det skete med cifrene 17-21, 11-21. I første sæt fulgte VEB-spilleren med til 17-18.

Eric Pang besejrede i første runde nr. 12 på verdensranglisten, Wong Wing Ki fra Hong Kong, men 21-16 i tredje sæt.

Hollænderen er selv nr. 32 på verdensranglisten, hvor han så sent som i februar var uden for Top 50. Eric Pang var derfor direkte med i hovedturneringen i Odense, hvilket glæder VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

- Denmark Open er en af de største turneringer i verden, så det er fint for Pang at være direkte inde i turneringen. At han også vandt sin første kamp, viser, at han stadig er en meget stærk spiller, siger Peter R. Jensen.

Eric Pang har fået en skuffende start i Badmintonligaen, hvor han har tabt to af tre kampe, endda begge på hjemmebane i Arena Nord i Frederikshavn.

VEB havde også Nikolaj Overgaard med i Yonex Denmark Open. Sammen med Niclas Nøhr fra Solrød blev det til et nederlag i to sæt i først runde mod de tredjeseedede japanere.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen