HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.11.2013
VEB har fire udenlandske spillere med i Højbjerg

Det er kun tilladt at bruge tre udenlandske spillere i en ligakamp. Ikke desto mindre har VEB fire udlændige med i torsdagens udekamp mod Højbjerg.

Forklaringen er den, at Eric Pang netop i morgen har boet fem år i Danmark. Dermed bliver hollænderen at betragte som "dansker" i holdturneringen i badminton. 

Sportschef Peter R. Jensen skal torsdag formiddag på Frederikshavn Rådhus for at hente beviset på, at Eric Pang fortsat er bosat i Danmark. Det skal herefter sendes videre til Badminton Danmark.

- Det er helt uproblematisk. Alt er godkendt. Forbundet skal bare sikre sig, at vi har vores papirer i orden. Det er dog lidt pudsigt, at femårsdagen falder på en kampdag, siger Peter R. Jensen.

Trods nederlaget i Golden Set tirsdag aften mod Værløse avancerede VEB til fjerdepladsen, men der er kun to point ned til niendepladsen og nedrykningsslutspillet. Torsdagens udekamp mod Højbjerg er derfor særdeles vigtig. De aarhusianske oprykkere er blot noteret for to point og ligger sidst.

Sådan stiller holdene op.

I forhold til Værløse-kampen afløser Paula Lynn Obanana Emilie Juul Møller i damedouble.

- Alle seks kampe ser faktisk jævnbyrdige ud, men ingen skal være i tvivl om, at vores målsætning er tre point, understreger Peter R. Jensen.

For VEB's Nikolaj Overgaard bliver det en speciel kamp, idet den sympatiske doublespiller har fået hele sin badmintonopdragelse i Højbjerg, inden han for to et halvt år siden skiftede til VEB.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen