HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook25.11.2013
Fire spillere med udenlandsk pas på VEB's hold mod topholdet

VEB stiller op med sit stærkeste hold i tirsdages udekamp mod topholdet Skovshoved. Det betyder, at alle fire spillere med udenlandsk pas er med i truppen.

VEB fastholder dermed, at Badminton Danmarks tilladelse fra maj til at bruge Eric Pang som dansker fra 7. november står ved magt, selv om Holdturneringsudvalget i sidste uge konkluderede noget andet. 

Udvalget fratog VEB 4-2 sejren i Højbjerg og dikterede en ny kamp i Aarhus 17. december, selv om udvalget erkendte, at VEB intet har gjort forkert.

- Vi kommer under ingen omstændigheder til Aarhus og spiller en ny kamp, og vi bruger også alle vores udlændinge i de tre kommende kampe mod Skovshoved Greve og Gentofte, understreger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Badminton Danmark har til VEB's store overraskelse fjernet "dk-skiltet" ud for Eric Pangs navn i holdopstillingen. Det undrer man sig over i VEB, idet sagen langt fra er afsluttet. VEB har allerede meddelt, at Holdturneringsudvalgets afgørelse ankes til Badminton Danmarks appeludvalg.

I en mail til forbundet skrev VEB mandag formiddag:

"Sagen er ikke afsluttet, og vi fastholder derfor vores opstilling. VEB har ikke fantasi til at forestille sig, at vi taber ankesagen ved BD's appeludvalg. Og vi ønsker ikke at stille op med et svækket hold i kampene mod Skovshoved, Greve og Gentofte. Lad os nu antage, at vi  gjorde - som I beder os om - i de tre nævnte kampe, og vi vinder appelsagen. Skal disse kampe så spilles om?

Vi har TO GANGE fået Badminton Danmarks tilladelse til at bruge Eric Pang som dansker pr. 7. november. Det skete første gang 7. maj, hvor godkendelsen blev givet, efter at Badminton Danmark  havde vendt sagen med HU's formand, Peter Locht. Og på dette tidspunkt var BD og HU allerede bekendt med, at der var et "hul" i Eric Pangs historik i Danmark. Men vi fik tilladelsen og planlagde HELE sæson derefter. BD sendte endnu en tilladelse 7. november. 

BD bliver nødt til at forstå, at denne sag har store sportslige og økonomiske konsekvenser. Vi søgte naturligvis BD om tilladelse til at bruge Eric Pang som "dansker" i maj, fordi det var afgørende for vores søgen efter danske spillere inden 1. juni (sidste frist for klubskifter i DK).

Vi fik tilladelsen og gik derefter på jagt i udlandet efter to forstærkninger. Dem fandt vi i USA. Eva Lee og Paula Lynn Obanana har - efter aftalen med os - ændret hele deres sæsonplanlægning, så de spiller flere turneringer i Europa frem for Amerika."

Se de to holdopstillinger i kampen mellem Skovshoved og VEB.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen