HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook26.11.2013
Sportschef efter 2-4: 26. november 2013 er heldigvis snart slut

VEB havde topholdet på krogen, men tabte 2-4 i tennishallen i Skovshoved. Peter Mikkelsen havde chancen for at udligne til 3-3 i aftenens sidste opgør, men den sejrsvante VEB-spiller tabte 15-21, 15-21 til en velspillende Christian Lind.

Skovshoved-spilleren holdt bolden fint i gang, forsvarede sig mesterligt - som vi kender ham - og var ikke mindst skarpere på nettet. Og han lavede meget få fejl. Dem var der flere af fra Mikkelsens ketcher, og derfor blev det aldrig helt så spændende, som vi håbede. Peters offensiv havde heller den kvalitet i aften, som den plejer,

VEB valgte 45 minutter før kampstart at trække Zvonimir Durkinjak, fordi sportschef Peter R. Jensen og VEB's bestyrelse frygtede for konsekvenserne, hvis VEB stillede op med fire udlændinge. Surt for Nikolaj Overgaard og ikke mindst Durkinjak, som var rejst den lange vej fra Zagreb til Danmark for at spille denne ene holdkamp.

- Vi forsøgte i går og i dag at få flere svar fra forbundet, men de har ikke været vores medspillere i i denne sag. Det er dybt utilfredsstillende, at vi bliver straffet og kun må stille op med tre udlændinge, når vi helt tilbage i maj fik tilladelse til at bruge Eric Pang som "dansker" fra 7. november. Vi valgte dog til allersidst at trække Zvonimir af frygt for, hvad Badminton Danmark kunne finde på, fortæller Peter R. Jensen.

VEB tabte derfor herredoublen uden kamp, men fik alligevel en drømmestart med sejre til Karina Jørgensen i damesingle (21-10, 24-22) og Eva Lee/Paula Lynn Obanana (20-22, 21-18, 21-10). Det blev 2-2, da en stærkt spillende Jan Ø. Jørgensen vandt stort i to sæt over Eric Pang.

VEB's mixeddouble - Emilie Juul Møller og Martin Kragh - var chanceløs mod Mads Pieler Kolding og Julie Houmann (4-21, 12-21), og desværre formåede "borgmesteren" altså ikke at forlænge kampen med et Golden Set. Det havde i givet fald været første gang i denne sæson for Skovshoved, der har maksimumpoint efter syv kampe.

VEB regner stærkt med, at Badminton Danmarks Appeludvalg behandler VEB's anke - som vi sender i morgen - inden på tirsdag, så vi kan bruge Eric Pang og de tre andre spillere med udenlandsk pas i tirsdagens hjemmekamp mod Greve.

Peter R. Jensen sad efter kampen med en underlig og usædvanlig følelse i maven.

- Vi har brugt så meget energi udenfor banen inden aftenens kamp, at det slet ikke kan beskrives. Det betød, at jeg ikke var tilstede på samme måde, som jeg plejer i kampene. Det gik blandt andet ud over Peter. Og lige nu her efter kampen er jeg mere lettet over, at 26. november snart er slut, end jeg ærgrer mig over nederlaget, siger sportschefen.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen