HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.12.2013
Ingen afgørelse i Appeludvalg inden VEB's kamp i morgen mod Greve

Badminton Danmarks Appeludvalg nåede ikke at træffe en afgørelse i sagen om VEB's brug af Eric Pang som "dansker" inden tirsdagens opgør i Arena Nord mellem VEB og Greve.

Så sent som mandag morgen var der ellers lagt op til, at udvalget ville træffe en afgørelse i dag, og derfor blev offentliggørelsen af de to holdopstillinger udsat i 24 timer fra mandag til tirsdag formiddag. 

Til VEB's store ærgrelse og frustration oplyste Badminton Danmark mandag eftermiddag, at Appeludvalget ikke nåede at færdigbehandle sagen. Det betyder, at VEB - ifølge Badminton Danmark - ligesom mod Skovshoved for en uge siden kun må bruge tre udlændinge tirsdag aften, idet Eric Pang fortsat betragtes som udlænding. Og det selv om VEB helt tilbage i maj fik grønt lys fra Badminton Danmark til at anvende Eric Pang som "dansker" fra 7. november.

- Vi forventede naturligvis, at Badminton Danmarks Appeludvalg ville have afgjort denne sag inden vores kamp mod Greve, men forbundet har desværre igen skuffet os. Vi føler faktisk, at de behandler os som om, at VEB ikke er medlem af forbundet, konstaterer VEB's formand, Jan R. Jensen, som ikke på nuværende tidspunkt har flere kommentarer.

Der er gratis entre i Arena Nord tirsdag kl. 19.00, når VEB forsøger at fokusere på det sportslige i opgøret mod Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og co. fra Greve.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen