HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



13.12.2013
VEB til BD: Få nu truffet en afgørelse!

Badminton Danmark kræver, at Vendsyssel Elite Badminton spiller den dikterede omkamp på tirsdag aften i Højbjerg, selv om BD's Appeludvalg fortsat tøver og endnu ikke - 16 dage efter VEB's appel - har truffet en afgørelse i den omdiskuterede sag om Eric Pangs status som dansker i holdturneringen.

- Vi har i en mail til BD forlangt en afgørelse inden søndag kl. 15.00. Ellers må omkampen udsættes af sportslige og økonomiske grunde, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

BD's direktør, Charlotte Malmroes, har sendt dette svar: "VEB's appel er under behandling i Badminton Danmarks Appeludvalg, og så længe der ikke er faldet afgørelse i appellen, må vi rette os efter procedurerne som følge af HUs afgørelse i protestsagen. Jeg er dog ret sikker på, at Appeludvalgets afgørelse foreligger inden for et par dage."

Det svar kan VEB ikke bruge til noget som helst.

- De lovede også en afgørelse inden Greve-kampen, og den blev spillet for 10 dage siden. Det er en fadæse at opleve, hvordan HU (Holdturneringsudvalget, red.) styrer denne sag. Hvornår træder toppen i BD i karakter? Det svarer jo til, at Helle Thorning-Schmidt overlader ansvaret til sine ministre og udvalg. Og hvor er BD's bestyrelse henne i spørgsmålet om, at forbundet ikke overholder EU-lovgivningen? Det mangler vi også et klart svar og reaktion på, efterlyser Jan R. Jensen.

Han er dybt skuffet over, at BD i det lange sagsforløb, som begyndte 8. november, ikke én eneste gang har kontaktet VEB's bestyrelse. I de seneste par uger har BD i stedet bedt Eric Pang svare på forskellige spørgsmål - uden at orientere VEB om det. 

- Eric Pang bliver taget som gidsel. Han har intet gjort forkert, men skal nu i tide og utide svare på alle mulige spørgsmål, som intet har med den aktuelle sag at gøre. Det er så langt ude, at selv Eric Pang har advokat på nu, oplyser VEB-formanden.

Ud over omkampen mod Højbjerg på tirsdag skal VEB torsdag aften møde Gentofte på udebane i sidste runde af grundspillet. VEB's placering i Badmintonligaen er uafklaret. De to sidste kampe afgør, om VEB bliver nr. 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10.

- Lige nu er de fleste i VEB nærmest fløjtende ligeglade med ligaen. Vi er rystede over, at vores tilladelse til at bruge Erik Pang som dansker er trukket tilbage med tilbagevirkende kraft. Og vi er dybt frustrerede over, at BD famler og roder rundt i appelsagen uden at træffe en afgørelse. Er BD overhovedet klar over de sportslige og økonomiske konsekvenser, når de på ét eller andet tidspunkt taber denne sag? For taber den, det gør de, forsikrer VEB-formanden.

Han har indkaldt VEB's bestyrelse til ekstraordinært møde søndag eftermiddag. Lige nu er VEB's indstilling klart den, at man ikke har lyst til at køre til Aarhus, med mindre BD's Appeludvalg har truffet en afgørelse senest søndag kl. 15.00.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen