HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook17.12.2013
VEB ligger nu på mystisk vis sidst i Badmintonligaen

Badminton Danmark har brugt 20 dage på IKKE at træffe en afgørelse i appelsagen. Til gengæld er de hurtige, når VEB skal taberdømmes og stillingen opdateres. Hvem kan forklare, at VEB nu er på sidstepladsen - selv om vi har to point MERE end holdet, som ligger foran os? Faktisk har vi 10 point og burde ligge nr. 5!

Hverken VEB's sportschef, Peter R. Jensen, eller formand Jan R. Jensen kan forklare, hvorfor VEB er placeret på sidstepladsen.

Se stillingen her.

VEB udeblev som bekendt fra aftenens dikterede omkamp i Højbjerg, fordi der endnu ikke er truffet en afgørelse i den langstrakte appelsag om Eric Pangs status som dansker. Og forbundet var i aften hurtigere end lynet til at taberdømme VEB og opdatere den officielle stilling i Badmintonligaen.

VEB havde forventet at være placeret på niendepladsen, men af en eller anden grund er holdet dumpet helt ned på sidstepladsen. VEB er ganske vist noteret for syv point, hvilket er to mere end Højbjerg, men aarhusianerne ligger nr. ni.

VEB vandt som bekendt den første kamp i Højbjerg. Når det resultat på et tidspunkt står ved magt - og det er VEB overbevist om sker før eller siden - rykker VEB op på femtepladsen med 10 point og en score på 24-26.

Der resterer kun én runde i grundspillet. Den spilles torsdag aften, hvor VEB møder Gentofte på udebane. Holdopstillingerne skal afleveres i morgen kl. 10.00. VEB spiller naturligvis dette opgør.

- Men måske har forbundet allerede tvangsnedrykket os, griner en nærmest opgivende Peter R. Jensen med tanke på den mystiske sidsteplads, som VEB pludselig indtager.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen