HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook18.12.2013
Kaotisk afslutning på grundspillet

Torsdag aften afvikles sidste runde i Badmintonligaens grundspil i sæsonen 2013/2014. Men da Badminton Danmarks Appeludvalg ikke har afgjort VEB's anke, vil der også efter de fem afsluttende kampe være flere uafklarede spørgsmål.

Sikkert er det, at VEB ifølge Badminton Danmark ligger næstsidst inden torsdagens udekamp i Gentofte. Den officielle stilling ser således ud:

4. AB Aarhus...12 point
5. Odense...10 point
6. Solrød...10 point
7. Gentofte...8 point
8. Værløse...7 point
9. VEB...7 point
10. Højbjerg...5 point

Nr. 9 og 10 skal møde nr. 1 og 2 i 1. division. Holdene kæmper om to pladser i Badmintonligaen 2014/2015.

Nr. 5-8 dyster om to pladser i kvartfinalerne, mens nr. 1-4 slås om to direkte billetter til semifinalerne.

Som det er nu, skal VEB reelt vinde med 4-2 i Gentofte for at være sikker på at komme væk fra niendepladsen. Der kan dog - paradoksalt nok - komme en hjælpende hånd fra Højbjerg. 

VEB er dog sikker på, at holdet - når den langstrakte sag får en afslutning - bliver tre point rigere, idet vi jo vandt med 4-2 over Højbjerg, inden aarhusianerne nedlagde protest og vandt omkampen med 6-0, fordi VEB nægtede at spille. Det vil betyde, at VEB står på 10 point inden opgøret i Gentofte, og så er vi næsten sikre på en plads i Top 8 - og ét point i morgen vil fjerne enhver tvivl.

- Vi forsøger at fokusere på det sportslige, men det er svært, for vi mener jo ikke, at Badminton Danmark kan være sin håndtering af denne sag bekendt. Det er 21 dage siden, at sagen landede i appeludvalget, og tre gange er vi blevet lovet en afgørelse - første gang helt tilbage 2. december. Der venter os alle omstændigheder en meget vanskelig kamp i Gentofte, som mentalt er foran os, men vi ved, at vi har holdet, som kan hente de nødvendige point, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Se de to holdopstillinger.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen